Rămâi lângă mine Episoadele 67,68,69 (rezumat) Demir se întoarce acasă la Selin

0 1,326

Selin merge la adresa unde i-a zis Burak că o așteaptă și rămâne bulversată când vede că este casa lui Eylul iar Demir îi deschide ușa.
Selin pleacă nervoasă crezând că Demir o înșeală cu Eylul. Demir încearcă să îi explice de ce se află acolo dar Selin nu vrea să audă nimic.

Demir o întreabă pe Eylul unde este Burak iar ea îi zice că a ieșit afară să ia aer și va veni imediat. Eylul îl sună pe Burak dar el nu îi răspunde la telefon.
A doua zi dimineața, Selin îl întreabă pe Burak de ce a mințit-o iar el îi spune că el și Eylul s-au apropiat mult în ultimul timp dar când s-au întors ea și Demir din vacanță Eylul s-a îndepărtat de el. Toate acestea fiind din cauza că există o tensiune între Eylul si Demir și îi cere să discute cu Demir si să rezolve această problemă, altfel va rezolva el în felul lui.
Eylul i-a cerut o explicație lui Burak pentru seara trecută, iar el îi spune că a chemat-o pe Selin la ea acasă fiindcă voia să se convingă singură că Demir nu mai e interesat deloc de ea și că Selin e importantă pentru el.

Demir se întoarce acasă și după ce își aranjează din nou lucrurile, o așteaptă pe Selin. Se face târziu dar ea nu apare. El merge după ea la Ayda acasă dar Selin nu vrea să meargă cu el. Ea îi spune că nu are decât să locuiască singur în acea casă dar Demir o ia în brațe și o duce acasă.
Mai târziu, crezând că Demir doarme, Selin vrea să plece dar nu poate fiindcă Demir a schimbat toate încuietorile de la uși fiindcă se aștepta ca ea să facă asta. Demir apare chiar când ea incerca să găsească o altă modalitate să iasă afară și îi spune că o iubește și că de aici înainte vor pleca și vor veni acasă împreună, pentru că dacă stau aproape unul de altul atunci ea nu își mai poate imagina tot felul de lucruri greșite despre el.

A doua zi la serviciu, Demir și Selin își scriu mesaje. La plecare, Demir îi dă cheia casei și îi zice să meargă singură fiindcă el mai are de lucru la firmă. Ayda rămâne și ea să lucreze cu Demir.
Mai târziu Selin o sună pe Ayda și îi spune că merge cu Arda la cină. Demir aude conversația lor. Demir află adresa restaurantului de la taximetrist apoi o invită pe Ayda în oraș să mănânce împreună. Când ajung la restaurant, Arda îi invită la masa lor. Arda si Selin povestesc amintiri din liceu și din vorbă în vorbă Demir află că Arda a pețit-o pe Selin dar tatăl ei nu a fost de acord fiindcă erau prea tineri. Arda pleacă iar Selin îl conduce afară. El îi spune că a înțeles că Demir o iubește și le stă bine împreună.
Burak și Eylul devin tot mai apropiați.
Yildirim îi cere lui Burak să îl ajute să se răzbune pe Demir, în caz contrar îl amenință că va avea de suferit atât el cât Eylul și toți cei dragi ai lui.
Burak nu este de acord cu el dar a doua zi, Yildirim pentru a se răzbuna, trimite poliția la firmă iar Burak cu Demir și Ferruh sunt duși la secție.

Merve primește un buchet de flori de la Bora și un bilet în care îi scrie că el nu o merită și o anunță că în câteva zile va primi actele de divorț.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.