Rămâi lângă mine episoadele 7,8,9 (rezumat)

0 772

Burak o lovește pe Selin din greșeală, iar ea cade jos și își pierde cunoștința. Demir o duce la spital dar din fericire nu era nimic grav și se întorc acasă.
Când s-au întors acasă își dau seama că nu pot deschide ușa fiindcă amândoi și-au uitat cheile acasă. Din neatenție pisica a rămas în casă unde era peștișorul lui Selin. Când o vede pe geam, Selin începe să se plângă că nu ar suporta încă o pierdere fiindcă i-a pierdut aproape pe toți cei pe care i-a iubit. Demir este mișcat de plânsul ei, sparge geamul și intră în casă și salvează peștișorul. Selin este impresionată de gestul lui.
Demir își amintește cât de singur se simțea în copilăria lui după ce își pierduse mama iar tată lui era mereu plecat cu afaceri.

Urmează tot felul de peripeții prin care trec cei doi iar Selin face o greșeală și din cauza aceasta Yildirim vrea să anuleze contractul cu Demir. Demir îl roagă să îi dea 48 de ore pentru a îndrepta lucrurile iar Yildirim este de acord.
Demir aflase de la Yildirim că fiica lui Alara nu vorbea cu el de mulți ani iar el suferea foarte mult din cauza aceasta.
El află că Alara a avut un iubit iar tatăl ei credea că este cu ea doar pentru bani și l-a plătit pentru a o părăsi.
Demir o caută pe Alara și încearcă să o convingă să se împace cu tatăl ei. Îi spune direct că asta îl va ajuta pe el să își salveze firma. Ea nu îi promite că îl va putea ierta dar este dispusă să încerce să stea de vorbă cu el.
Demir îi povestește că și el se află în acea situație ca și ea că nu mai ține legătura cu tatăl lui de ani buni. O roagă să îl sune a doua zi și să îi spună condițiile ei.
‌A doua zi Alara îl caută pe Demir la firmă și îi spune că a decis să îl ajute, în schimb îi cere să îl convingă pe tatăl ei să înființeze o casă pentru femeile nevoiașe, centre de artă și sport pentru copii și un centru de reabilitare pentru bolnavi.

Burak încearcă și el să facă ceva pentru a-l convinge pe Yildirim să nu anuleze contractul. El plătește o femeie pentru a face niște fotografii împreună cu Yildirim. Le pune într-un plic și i-l dă lui Selin să i-l ducă și să își ceară scuze de la el, dar ei nu îi spune ce conține plicul. Selin nu poate ajunge la Yildirim fiindcă nu are programare dar ajutată de colegele ei reușesc să intre în clădire.
Demir merge și el cu Alara la Yildirim să rezolve problema. Yildirim se bucură când își vede fiica dar în același timp o vede și pe Selin cu colegele ei. Selin scapă plicul cu fotografii.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.