Regina nopții – episoadele 1-4 (rezumat)

0 1,243

Selin este o tânără frumoasă care locuiește în orașul Grasse, Franța împreună cu mama sa și crează parfumuri pe care le vinde în buticul ei. Tatăl ei, un turc din zona Mării Negre, a dispărut cu ani în urmă.
Kartal, un tânăr chipeș din Istanbul, merge la Grasse pentru o călătorie de afaceri și o întâlnește întâmplător pe Selin. Se îndrăgostește de ea la prima vedere și în puținul timp pe care îl petrece acolo, reușește să îi cucerească inima. A doua zi se întoarce în Istanbul, cu promisiunea că va reveni la ea.

Kartal a rămas orfan de copil iar de atunci a fost crescut de Aziz (Ugur Polat).
Osman, tatăl lui Selin, este cel care l-a ucis pe tatăl lui Kartal la ordinul lui Aziz, dar Kartal nu știe acest lucru. Ca recunoștință față de Aziz pentru că l-a crescut ca pe fiul lui, a acceptat să se căsătorească cu Esra, fiica lui, care este obsedată de el și a amenințat în repetate rânduri că se va sinucide dacă o părăsește.
Acum Kartal se întoarce din Grasse hotărât să divorțeze de Esra pentru a se întoarce la Selin însă Esra nu poate să accepte cu nici un chip ideea de a-l pierde și provoacă un accident pentru a muri amândoi. Kartal scapă cu răni ușoare dar ea este rănită grav. La spital, Kartal vorbește la telefon cu Selin și îi spune de accident însă îi ascunde faptul că e căsătorit. Când Aziz află că vrea să o părăsească pe Esra, il amenință că o va ucide pe femeia de care s-a îndrăgostit. Ba mai mult, îl interoghează pe Emre, prietenul lui Kartal cu care a fost la Grasse, pentru a afla cine este acea femeie însă Emre nu îi spune.

Selin, îngrijorată pentru bărbatul iubit, merge degrabă în Istanbul. Când ajunge, nu poate să îl contacteze pe Kartal și îl sună pe Emre iar el o cazează la un hotel apoi îl anunță pe Kartal dar îl sfătuiește să se despartă de ea ca să nu o pună în primejdie.
Devastat, Kartal îi urmează sfatul și se desparte de Selin într-un mod dureros pentru  a se asigura că nu îl mai caută și că îl va uita. Îi spune că a fost doar o aventură pentru el și că are o căsnicie fericită iar înainte de a pleca, îi aruncă niște bani.
După câteva luni, Selin află că este însărcinată.

4 ani mai târziu, Kartal o iubește pe Selin la fel ca la început. Emre își dorește să îl fi lăsat să fugă cu ea, decât să îl vadă atât de distrus.
Selin primește o scrisoare din Turcia, de la fratele ei care tocmai a aflat de existența ei și o invită să se cunoască. El locuiește într-un sat din zona Mării Negre și îi povestește că tatăl lor era fugar iar Aziz l-a ajutat să plece din țară după care a dispărut.
Întâmplător, Aziz se află acolo și Selin vrea să îl cunoască și să îl întrebe mai multe despre tatăl ei.
Aziz se îndrăgostește de ea la prima vedere. Deși ea nu îi împărtășește sentimentele, reușește să o impresioneze prin grija pe care i-o poartă fiului ei și în scurt timp o cere în căsătorie. Selin ezită dar se gândește că ar fi un tată bun pentru fiul ei. Aziz insistă să se mai gândească la propunerea lui și o invită la Istanbul să îi cunoască familia. Acolo, Selin și Kartal se reîntâlnesc.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.