Regina nopții – episoadele 14-17 (rezumat)

0 1,161

Aziz l-a găsit pe detectivul angajat de Huma și vede fotografiile cu Kartal și Selin pe care le-a făcut când s-au întâlnit. Îl pune pe detectiv să îi spună lui Huma că nu are rost să mai caute informații despre Selin.
Charlotte încearcă să o convingă pe Selin să renunțe la căsătoria cu Aziz și să se întoarcă acasă fiindcă știe că nu îl iubește. Văzând că nu reușește, îi spune că ea nu poate să stea să privească cum își distruge viața și pleacă în Franța.
Kartal se decide să plece din țară împreună cu Esra fiindcă nu vrea să o vadă pe Selin căsătorindu-se cu Aziz și să locuiască cu ei în aceeași casă.

Aziz merge la hotel și începe să bea, devastat. Personalul hotelului îl anunță pe Kartal iar Selin fiind lângă el, insistă să meargă și ea la Aziz, sub pretext că vrea să își vadă logodnicul. Pe drum Kartal îi scrie mesaj lui Esra să meargă și ea acolo. Când ajung la hotel, Aziz le spune că îi iubește foarte mult și se pregătește să scoată arma să îi împuște dar atunci apare Esra și se oprește. Kartal îi spune lui Aziz că el și Esra s-au decis să se mute. Aziz este nedumerit iar Selin este șocată. Esra este foarte fericită și îi spune apoi lui Selin că tot ce își mai dorește este să aibă un copil. Aziz îi spune lui Kartal că vrea să discute singuri deseară acolo apoi vorbește cu managerul hotelului să se asigure că vor fi doar ei în restaurant. Pe de altă parte, îi spune și lui Selin că vor lua masa doar ei acolo.

Esra încearcă să îl convingă pe Mert să se întoarcă acasă. Mert merge la conac și privind spre scări își amintește cum în copilărie îl aștepta mereu pe Aziz să se întoarcă acasă și să se joace cu el, dar Aziz era tot timpul cu Kartal. Merge  în camera lui și își administrează o supradoză. Kartal se pregătea să plece să se întâlnească cu Aziz la restaurant însă el și Esra aud muzica din camera lui Mert și merg să vadă ce face. Îl găsesc inconștient, iar Kartal îi acordă primul ajutor după care îl duc la spital. Între timp Aziz este la restaurant cu Selin, așteaptă să ajungă și Kartal și să îi ucidă pe amândoi.
Esra îi trimite un mesaj lui Selin în care îi spune ce s-a întâmplat. La spital, Aziz, crezând că Mert doarme, îi spune că toată lumea crede că Saadet a murit la nașterea lui dar adevărul este că era grav bolnavă și mai avea de trăit doar un an. Și-a dorit foarte mult să îl nască, deși medicul i-a spus că îi va pune viața în pericol, dar el a fost ultima ei bucurie. Mert îl întreabă pe Aziz de ce nu i-a spus asta până acum apoi îi spune că Kartal i-a salvat viața și se resemnează că doar Kartal e fiul lui. Aziz îi spune că el este singurul lui fiu. Când este externat, Mert îşi cere scuze de la Selin și îi mulțumește lui Kartal pentru că l-a salvat.

Oktay îl caută pe detectivul Fuat împreună cu prietenul său comisar și când află că a fost ucis, își dă seama că Aziz este implicat în asta. O sună pe Huma și îi spune că dacă nu vrea să se afle de legătura dintre ea și Fuat, să meargă să se întâlnească cu el. Huma nu are de ales și se întâlnește cu Oktay. Când îl întreabă ce vrea, îi spune că o vrea pe ea.

Kartal și Esra s-au decis să plece în Italia a doua zi. Selin e devastată. Îl sună pe acel tip care o ajută să se răzbune pe Aziz și îi spune că nu vrea să îl piardă din nou pe Kartal.
Mai târziu în acea seară, Kartal merge la un apartament de-al său, ca să arunce floarea regina nopții pe care a păstrat-o în ultimii 4 ani. Selin îl roagă pe Emre să o ajute să îl găsească. Când ajunge la el, încearcă să îi spună că îl iubește și să nu plece dar Kartal crede că este un alt joc de-al ei și îi spune să îl lase în pace și să nu îl mai rănească fiindcă îi este destul cât a suferit timp de 4 ani. Îi arată floarea și îi spune că nu a înflorit niciodată, fiindcă el a pierdut-o pe ea. Selin îl sărută iar Kartal înțelege surprins că într-adevăr îl iubește. Se decid din nou să plece împreună.
Selin merge să vorbească cu Aziz la hotelul unde se află. Când intră în camera lui, vede pe televizor fotografiile cu ea și Kartal. Atunci apare Aziz și o întreabă dacă îi place surpriza lui. Îi spune că prima dată a vrut să îi ucidă pe amândoi însă acum vrea doar să îi facă să sufere. Îi arată rochia de mireasă pe care i-a cumpărat-o și îi spune că dacă nu acceptă să se căsătorească cu el, Kartal va muri.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.