Regina nopții – episoadele 18-19-20 (rezumat)

0 1,167

Selin acceptă să se căsătorească cu Aziz ca să îl salveze pe Kartal.
Esra pregătește fericită bagajele pentru plecarea în Italia. Kartal merge să vorbească cu ea dar înainte ca el să apuce să îi spună ceva, Aziz ajunge acasă cu Selin și îi cheamă pe toți în sufragerie unde le spune că s-au hotărât să facă nunta cât mai curând. Toți îi felicită, mai puțin Kartal. Când Aziz îl întreabă de ce nu îi felicită, Kartal îi spune că vrea să vorbească întâi cu el. Chiar atunci însă apare poliția și îl duce pe Aziz la secție pentru că e suspect pentru moartea lui Vural, tipul pe care l-a ucis crezând că încearcă să îl șantajeze. Și Kartal este chemat dar după ce dă declarația îl lasă pe Aziz acolo, o sună pe Selin și îi spune să se pregătească pentru că vor fugi. Selin îl sună pe tipul acela și îi spune că nu știe ce să facă, îi este teamă că Aziz îi va prinde dacă fuge. El îi spune să plece cu Kartal daca vrea și îi promite că îi va ajuta.

Avocatul lui Aziz aranjează să se predea altcineva în locul lui. Aziz este eliberat și merge acasă în grabă dar când ajunge, Selin și Kartal sunt plecați deja. Nu spune familiei ca au fugit împreună ci minte că Selin s-a speriat și a mers la fratele ei. Esra crede ca Kartal a părăsit-o din cauza lui Aziz și îi reproșează că i-a distrus pe toți.
Oamenii lui Aziz îi caută pe Kartal și pe Selin toată noaptea și speră că îi vor găsi când își vor deschide telefoanele.
Emre îi ajută pe cei doi, îi cazează într-o casă de la marginea orașului și a aranjat ca următoarea seară să plece cu barca în altă țară.

Oktay o face pe Huma să creadă că este în bucluc și are nevoie de ajutorul lui. Vrea să o folosească pentru a se răzbuna pe Aziz.
Mert nu se simte bine în urma supradozei așa că Huma îi spune să meargă puțin la plimbare, pentru că este agitat și problemele din casă agravează starea lui. O trimite pe Elif să îl însoțească și merg împreună la un restaurant unde Mert se întâlnește cu un amic. Elif și prietenul lui se înțeleg atât de bine încât Mert devine gelos și insistă să se întoarcă acasă. Elif se bucură însă când ajung la mașină, revine cu picioarele pe pământ fiindcă își amintește că are iubită atunci când Mert vorbește la telefon cu Zerrin.

Dimineața copilul face febra iar Kartal îl duce la spital. Pe Selin nu o ia ca să nu atragă prea mult atenția. După ce așteaptă un timp, Selin își deschide telefonul și îl sună pentru că e îngrijorată pentru copil. Aziz află unde este datorită semnalului telefonului și pleacă acolo imediat însă tipul acela o anunță ca să fugă. Selin ajunge pe un drum de țară iar acolo apare acel tip, care se dovedește a fi tatăl ei, Osman. Îi promite din nou că o va ajuta și nu va permite să fie fugară ca el apoi se oprește la un magazin, sub pretext că vrea să cumpere apă. Selin îl așteaptă în mașină iar Osman îl sună pe un om de-al său care îl urmărește pe Kartal la spital și îi spune să îl filmeze și să îi trimită videoul lui Selin. Vrea să o facă să creadă că Aziz l-a găsit pe Kartal și că îl va ucide ca să se întoarcă la el și să îl ajute astfel să se răzbune. Între timp Sadik apare la spital și îl convinge pe Kartal să lase copilul la el pentru că așa a vrut Selin, până când se vor stabili undeva.
Selin se întoarce la Aziz și îi spune că se căsătorește cu el cu condiția să nu îl rănească pe Kartal. Îi trimite un mesaj lui Kartal ȋn care îi spune că nu a putut să plece cu el.
Aziz și Selin se căsătoresc în acea seară. Kartal află de la Emre și merge într-un suflet acasă dar ajunge prea târziu.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.