Regina nopții – episoadele 21-22-23 (rezumat)

0 1,324

Osman, tatăl lui Selin apare la ceremonia de nuntă și după cum s-a înțeles cu Selin, se prefac că atunci se întâlnesc pentru prima dată. Toți sunt surprinși și bucuroși, mai puțin Aziz și Huma. Osman povestește că a fost fugar în tot acest timp fiindcă prietenii lui i-au întins o capcană și că Aziz l-a ajutat în urmă cu mulți ani să fugă în Franța, unde a cunoscut-o pe mama lui Selin. Apoi a trebuit să se întoarcă în țară pentru a merge la înmormântarea tatălui său și a fost prins dar Aziz l-a ajutat din nou să evadeze și să fugă iar atunci s-a gândit că e mai bine să îi lase pe toți să creadă că a murit. Osman și Aziz schimbă priviri tăioase, amândoi știind că lucrurile nu au fost așa, ci Aziz e cel care i-a întins capcana și a încercat să îl ucidă. Aziz se așteaptă ca în orice clipă Osman să dezvăluie adevărul iar Kartal urmărește fiecare mișcare a celor doi. Kartal iese apoi din salon iar Selin merge după el și încearcă să îi explice de ce s-a căsătorit cu Aziz dar el îi spune că nu îi mai pasă și să nu îi mai iasă niciodată în cale.

Osman merge în biroul lui Aziz unde pot să discute între patru ochi. Aziz îl întreabă de ce s-a întors iar el îi spune că i-a fost dor de copiii săi și că poate îi va povesti lui Kartal despre Mustafa, tatăl lui. În urmă cu 25 de ani ei au vrut să îl implice pe Mustafa în afacerile lor fiindcă știau că avea nevoie de bani pentru tratamentul soției sale bolnave dar el a refuzat. Apoi Osman deschide subiectul legat de Vural iar Kartal îi ascultă lângă ușă după care intră în birou și îl felicită pe Aziz pentru căsătorie.
Sadik o întreabă pe Selin ce se întâmplă, Osman a apărut brusc și în urmă cu câteva ore l-a contactat și l-a trimis la spital să îl ia pe fiul ei de la Kartal iar acum se prefac în fața celorlalți că s-au întâlnit pentru prima dată. Selin îi spune cum s-a cunoscut cu Kartal și că el este tatăl copilului dar nu apucă să discute mai multe fiindcă apare cumnata ei.

Selin îi spune lui Osman că nu vrea să se implice mai mult în planul lui de răzbunare fiindcă nu vrea ca Kartal să aibă și mai mult de suferit.
Kartal începe să se intereseze despre Vural și află că a fost prieten cu Osman.
A doua zi Osman îi spune lui Aziz că vrea jumătate din firma lui. Aziz îi oferă bani ca să plece și să nu îi spună adevărul lui Selin însă Osman nu acceptă fiindcă știe că ar face orice ca să nu o piardă pe Selin.
Kartal îi propune lui Esra să rămână în Turcia iar ea se bucură fiindcă și-ar fi făcut griji pentru Mert dacă ar fi plecat în Italia. Kartal începe să lucreze din nou la firma lui Aziz ca să fie aproape de el și să afle informațiile pe care le caută.

Aziz își pune avocatul să se intereseze unde a fost Osman și află că a lucrat la compania unui coleg din armată și că s-a întors în Turcia sub identitatea lui reală.
Sadik îl întreabă pe Osman de ce a forțat-o pe Selin să se căsătorească cu Aziz dacă ea și Kartal încă se iubesc. Osman îi spune că toate problemele lor au fost cauzate de Aziz și îi povestește o parte din ce s-a întâmplat. Sadik nu vrea să intre în jocul lui și mai ales să se folosească de Selin ci vrea să îi spună totul lui Kartal și să îl ajute să fugă cu Selin. Osman și Selin îl opresc chiar la timp și îl conving să nu-i spună ca să nu îl pună în primejdie.

Mert îi spune lui Elif că prietenul lui i-a cerut insistent numărul ei de telefon dar nu i l-a dat. Elif îi zice că și-ar fi dorit să i-l dea iar lui Mert nu îi place răspunsul ei dar îi trimite tipului numărul ei. Mai târziu Elif și prietenul lui se întâlnesc la restaurant iar Mert merge acolo și ajunge chiar la timp pentru a o salva pe Elif fiindcă tipul acela a început să o deranjeze cu insistențele.

Kartal află că Aziz i-a dat bani lui Vural timp de 25 de ani și își dă seama că probabil pe el l-a pus să scape de Osman.
Seara Kartal vorbește între patru ochi cu Osman și îl întreabă de tatăl lui. Osman îi spune că a fost implicat în afaceri dubioase și că cei cu care a lucrat l-au împușcat. Îi spune că el și Aziz l-au căutat mulți ani pe tipul acela dar nu l-au găsit. La urmă Kartal îl întreabă de Vural iar Osman îi spune că Aziz îl cunoaște mai bine. După aceea Osman se întâlnește cu Oktay și îi spune că Kartal a început să întrebe de Vural, deci a ajuns unde vroiau ei să îl aducă.
Kartal îi spune lui Emre că a intrat pe un drum fără cale de întoarcere și nu se va lăsa până când va descoperi adevărul despre Aziz, Osman și tatăl lui.
La conac Osman junior o întreabă pe Esra unde este Kartal apoi îi spune că atunci când au fost la cabană, mama lui i-a spus că ei trei vor pleca departe.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.