Regina nopții – episoadele 24-25-26 (rezumat)

0 1,193

Selin este blocată în planul de răzbunare al lui Osman dar trebuie să continue jocul căsătoriei pentru a-l salva pe Kartal.
Osman Junior îi spune lui Esra că a fost la cabană cu Selin și Kartal și vor pleca undeva departe toți trei. Esra începe să fie suspicioasă și îi întreabă pe Kartal și pe Selin la ce s-a referit Osman. Kartal întreabă ce insinuează dar Selin îi spune că poate Osman a vorbit despre ziua când au fost toți cinci la cabana lor, când s-a rătăcit în pădure. Esra nu mai insistă și chiar se preface că îi pare rău pentru că i-a acuzat dar încă se întreabă dacă nu cumva Selin e femeia pe care o iubește Kartal.

Osman și Oktay sunt aliați împotriva lui Aziz. Osman se folosește de Kartal dar se asigură că nu va ajunge la el ci îl face să creadă că doar Aziz l-a ucis pe tatăl lui și speră că se vor distruge unul pe altul și astfel va scăpa de amândoi. Oktay se folosește de Huma iar Osman îl avertizează să aibă grijă să nu strice planul fiindcă încă are sentimente pentru ea. Oktay îl asigură că el vrea doar să își ia fiica din casa lui Aziz dar Osman îi spune să mai aibă răbdare. La fel face și când îi cere partea sa din bani.
Între timp Oktay se angajează ca profesor de șah la școala lui Burcu.

Sadik vede că Selin e foarte nefericită și îi spune din nou să plece cu Kartal. El știe că Aziz este periculos dar o asigură că va găsi o cale prin care să îi ajute să scape de acolo. Selin se teme pentru Kartal și nici nu se gândește să ia în considerare propunerea lui Sadik.
Esra il duce pe Osman Junior la cabana lor și îl întreabă dacă acela este locul despre care a vorbit dar el minte că nu își amintește. Esra vrea să creadă că a înțeles greșit însă îndoiala persistă și tot timpul este atentă la Kartal și la Selin.
Kartal o ignoră pe Selin iar ea îi amintește de iubirea lor făcând un parfum ca acela pe care i l-a dăruit în urmă cu 4 ani.

Osman îl șantajează pe Aziz amenințând că îi va spune lui Kartal adevărul. Aziz cedează fiindcă se teme că își va pierde familia și soția dacă vor afla ce a făcut. Îi adună pe membrii familiei și îi anunță că i-a cedat o parte din acțiunile sale lui Osman și că de acum el se va ocupa de afacere. Huma și Mert pleacă revoltați. Elif merge după Mert și îl roagă să rămână fiindcă de câte ori pleacă furios de acolo, ea se teme că își va face rău. Mert o întreabă nedumerit ce vrea să zică iar Elif îi spune că se gândește tot timpul la el, nu poate dormi și nu poate mânca, apoi îl îmbrățișează.
Esra și Selin merg la un restaurant. Selin este foarte tensionată fiindcă se teme că a înțeles că ea și Kartal se iubesc. Esra o întreabă dacă i se pare că Aziz e chipeș apoi o întreabă ce părere are despre Kartal. Selin încremenește iar Esra o întreabă acuzatoare de ce s-a panicat după care îi spune că a glumit și că ea îl iubește pe Kartal din copilărie și orice s-ar întâmpla, chiar dacă el a avut perioade când a vrut să o părăsească, tot la ea s-a întors și așa va fi întotdeauna.

Kartal se interesează despre Osman și trecutul lui și află pentru ce a fost arestat. Punând lucrurile cap la cap își dă seama că și tatăl lui a fost implicat în afacerea lui Aziz și a lui Osman. La urmă îl găsește pe Saim, un tip care a lucrat cu Mustafa la tipografie și care l-a denunțat pe Osman. Îi face o vizită și îi spune cine este iar Saim îi spune că e surprins că nu a venit mai devreme. Kartal îl întreabă cine l-a ucis pe tatăl lui iar Saim îi răspunde că este omul care l-a crescut.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.