Regina nopții – episoadele 27-28 (rezumat)

0 1,405

Saim îi dă lui Kartal o scrisoare pe care i-a lăsat-o tatăl lui și în care i-a scris că dacă o citește înseamnă că el a fost trădat de un dușman pe care îl credea prieten, că a intrat în afaceri murdare pentru a face rost de bani pentru tratamentul mamei lui și că Aziz e prietenul cu mai multe fețe care îi va aduce sfârșitul.
Între timp la conac Huma și Mert se ceartă cu Aziz și nu vor să semneze documentele prin care să îi transfere lui Osman 50% din companie. Selin iese afară împreună cu Osman junior și îl trimite la plimbare cu Sadik și familia lui. Sadik deschide din nou subiectul legat de Kartal iar Selin începe să plângă și îi spune că îl iubește și îi este foarte greu să fie atât de aproape de el și totuși atât de departe. Esra îi ascultă din apropiere. Devastată și furioasă, merge în cameră și îl sună pe Kartal dar el are telefonul închis.
Afară, Selin îi spune lui Osman să renunțe la firma lui Aziz pentru că toată familia are de suferit și nu este corect ca ei să plătească pentru faptele lui Aziz. Osman îi spune că nu a fost corect nici faptul că ea și Sadik au suferit și nu renunță la planul său. În cele din urmă Huma și Mert semnează documentele apoi Huma își face bagajele și pleacă din conac. Hakan nu merge cu ea așa că Huma merge la Oktay și îi spune că e singură și neajutorată și își găsește consolarea în brațele lui.

Mert nu știe ce să creadă despre momentul când Elif l-a îmbrățișat și i-a spus că tot timpul se gândește la el. Văzând că îl evită, îi spune că e normal să își facă griji pentru el deoarece au crescut împreună și să stea liniștită fiindcă nu a interpretat greșit ce i-a spus. Elif se necăjește și pleacă plângând. Mert e bulversat iar când apare iubita lui, e distant față de ea. Când se întoarce acasă, o găsește pe Elif în curte ocupându-se de flori și o privește cu drag.

Kartal merge la locul unde Aziz i-a spus că tatăl lui a plecat și că i l-a încredințat lui. Îl sună pe Aziz și îi spune că îl așteaptă acolo ca să își încheie conturile. Aziz îl sună pe Osman crezând că el i-a spus lui Kartal dar acesta îl asigură că nu a făcut-o.
Esra pune la cale un plan de răzbunare. Merge la Selin și insistă să meargă amândouă la casa de vacanță ca să se recreeze. Pe drum, oprește mașina și coboară, îl sună pe Kartal și îl întreabă de ce a trădat-o cu Selin apoi închide telefonul. Kartal işi dă seama că a aflat și nu îl mai așteaptă pe Aziz ci merge în grabă acasă crezând că este acolo. Esra il sună și pe Aziz și îi spune că Kartal iubește pe altcineva după care își închide telefonul. Aziz pleacă și el în căutarea lor.

Când ajung la casa de vacanță, Esra închide ușa după care o chestionează pe Selin despre relația ei cu Kartal. Selin îi spune că nu a știut că era căsătorit când s-au cunoscut sau că era ginerele lui Aziz, atunci când a venit în Turcia. Esra îi spune că o va ucide fiindcă doar așa se poate asigura că nu se va mai întâlni cu Kartal. Selin încearcă să iasă afară dar Esra o lovește și o împinge încât cade și își pierde cunoștința. Când Kartal ajunge, găsește casa în flăcări dar reușește să o salveze pe Selin și o duce la spital.
Esra plecase și îl sună disperată pe Aziz și îi spune că Selin și Kartal i-au înșelat și că a ucis-o pe Selin. Aziz îi spune să nu zică nimănui și îl trimite pe Hakan după ea iar el merge după Selin. Când află că e la spital, merge întâi să o vadă pe Esra.

La spital, Sadik îi spune lui Kartal că Selin a știut că tatăl lor trăiește de când l-a născut pe Osman și că el a trimis-o în Turcia ca să îl ajute să se răzbune pe Aziz. Îi spune că ea încă îl iubește și a vrut să renunțe la tot și să fugă cu el dar Aziz a făcut-o să se întoarcă fiindcă a amenințat-o că îl va ucide. Kartal e și mai hotărât să îl distrugă pe Aziz dar Sadik îi spune să aștepte până când se trezește Selin pentru că are să îi spună ceva important, care îl va face să se răzgândească.
Kartal este chemat să dea declarație dar nu spune că Esra a incendiat casa.
Selin se trezește și îl întreabă pe Sadik unde este copilul. El îi spune că e pe mâini bune, cu tatăl lui apoi îi spune să stea liniștită că nu i-a zis și o întreabă dacă îi va spune ea iar Selin confirmă.
Kartal se întâlnește cu Aziz pe holul spitalului. Aziz îl întreabă unde este Selin iar Kartal îi zice că este la parter după care intră amândoi în lift. Kartal îl duce în parcarea subterană, îi pune pistolul la tâmplă și îl întreabă dacă așa l-a ucis pe tatăl lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.