Regina nopții – prezentare serial

0 1,499

Regina nopții (Gecenin Kralicesi) este un serial turcesc de tip dramă cu Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Ugur Polat și Burak Deniz in rolurile principale.
În acest serial veți explora o poveste de dragoste care începe în Franța și continuă în Turcia.

Selin (Meryem Uzerli) este fiica unei franțuzoaice și a unui turc. Locuiește împreună cu mama ei într-o casă mică la Grasse, în sudul Franței și nu știe nimic despre țara tatălui ei. În lumea ei mică de acolo, face parfumuri folosind creativitatea ei.
Kartal (Murat Yıldırım) locuiește în Istanbul și lucrează la o mare afacere de familie. Când era copil, părinții lui au fost uciși și a rămas singur. De atunci, a fost crescut de Aziz (Ugur Polat) pe care îl consideră tată. Ca recunoștință, acceptă să se căsătorească cu fiica lui Aziz, Esra (Funda Eryigit), chiar dacă nu o iubește. Întrucât Kartal nu are o căsnicie fericită, muncește mult și își dedică tot timpul afacerilor sale.

Pentru o călătorie de afaceri, Kartal merge la Grasse împreună cu un prieten. Acolo, o întâlnește pe Selin și se îndrăgostesc la prima vedere. Selin nu știe că Kartal este căsătorit și crede că a găsit dragostea pe care o căuta de ani buni. Ei nu se gândesc la nimic, ci doar vor să trăiască momentul.
După câteva zile Kartal trebuie să o părăsească și pleacă în Turcia cu promisiunea că se va întoarce. În scurt timp Selin află că este însărcinată…
După câțiva ani se întâlnesc din nou, de data aceasta în Turcia, în casa lui Aziz, socrul lui Kartal, care și el se îndrăgostește de Selin la prima vedere și o cere în căsătorie.

Ce va face Selin când va afla că Kartal este căsătorit? Va reuși Kartal să lase totul în urmă și să înceapă o nouă viață cu Selin? Selin și Kartal vor găsi în cele din urmă fericirea?

Din distribuţia serialului fac parte: Meryem Uzerli (Hurrem din “Suleyman Magnificul”, Suzi din “În bătaia inimii”), Murat Yıldırım (Savas din “Dragoste şi pedeapsă”, Demir din “Asi – împotriva destinului”), Ugur Polat, Burak Deniz (Baris din “Povestea noastră”), Deniz Celiloğlu (Ömer din “Bahar: viaţă furată”), Reha Özcan (Fikri din “Povestea noastră”), Selim Bayraktar (Sumbul din Süleyman Magnificul, Eddip din Răzbunare pe tocuri), Funda Eryigit și Seda Akman.

Serialul va începe din 29 mai la Pro 2 de la ora 22:00.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.