Serial turcesc Băiatul meu episoadele 31-34 (rezumat)

2,347

Hasan află de la Şule și de la Akca că Efe este fiul lui și se duce după el acasă la familia Karasu. Are loc o confruntare între el și Ali Kemal, care îi spune că niciodată nu îi va permite să îl ia pe Efe.
Efe aude conflictul și merge și îl imploră pe Hasan să nu îi facă rău lui Ali Kemal.
Atunci Hasan pleacă dar îi spune lui Ali Kemal că se va întoarce.

Hasan este foarte supărat pe Akca pentru că l-a lăsat să se învinovățească în tot acest timp că și-a ucis fiul și se desparte de ea. Akca îi zice că nu va renunța la el și va aștepta să o ierte.
Sule este alungată de acasă pentru că i-a spus lui Hasan.
Akca și Asiye îl duc pe Efe în vizită la Hasan dar Ali Kemal se duce după el.

Hasan vorbeste cu avocatul lui să deschidă un proces pentru custodia lui Efe.
Ali Kemal îl trimite pe Efe la țară la un prieten pentru a-l ține departe de Hasan iar lui Asiye îi spune că l-a trimis în străinătate.
Când Sule merge să îl vadă pe Burak, Asiye o sfătuiește să plece și să își aștepte zilele de vizită altfel Ali Kemal îl va trimite și pe el.
Sule și Hasan se aliază pentru a-și lua fiii de la familia Karasu.
În timp ce Hasan îi distrage, Sule îl ia pe Burak apoi se ascund la atelierul nou închiriat de el.
Ali Kemal anunță poliția dar nu îl găsește pe Hasan.
Sule îl lasă pe Burak cu Zeynep la atelier și se duce acasă să afle unde este Efe. Se preface îngrijorată pentru Burak ca să nu înțeleagă Ali Kemal că este la ea.

Emine îl urmărește pe Hasan și află unde stă.
Akca merge la el și este geloasă când îl găsește în compania lui Zeynep.
În cele din urmă, Ali Kemal îl sună pe Hasan și îi spune că îl va aduce pe Efe acasă și îi va permite să îl viziteze când dorește. Hasan nu mai are încredere în el și îi spune că oricum va deschide procesul de custodie dar până atunci, îl va lua pe Efe.
Ali Kemal îl minte că i-l va da în schimbul lui Burak dar îl așteaptă cu poliția.
Sule află unde este Efe și merge să îi spună lui Hasan dar chiar atunci descoperă amândoi că Burak și Zeynep au fost răpiți. Zeynep are datorii la un tip iar acum colaborează cu oamenii lui pentru a obține bani de la Sule și înscenează răpirea împreună cu ei.
Fiindcă Hasan nu mai apare la locul stabilit, Ali Kemal o convinge pe Akca să îl ducă la el. Chiar atunci, Hasan pleacă cu Kadir și Firat să îi salveze pe Zeynep și pe Burak. Ali Kemal nu știe ce s-a întâmplat și îl urmărește. Chiar după ce Hasan îl salvează pe Burak și vrea să plece, Ali Kemal ajunge la el și îl împușcă.

Acesta este rezumatul episodului 10 original, care are în jur de 2 ore si 30 de minute.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.