Serial turcesc Băiatul meu episoadele 19-22 (rezumat) Hasan află că Asiye este mama lui

2,051

Când Ali Kemal află că Efe e nepotul lui, este devastat și furios. Crezând că e fiul lui Murat, îl întreabă pe Murat de cât timp are o relație cu soția lui.
Asiye nu are de ales și spune tot adevărul.
Ali Kemal vrea să-l ducă pe Efe la tatăl său, dar renunță în fața atelierului. După aceea le spune lui Murat și lui Asiye să nu cumva să îl aducă pe Hasan în viața lor. În schimb, Murat acceptă imediat faptul că Hasan este fratele lui și îl compătimește pentru că i-a fost furată viața.
Când Ali Kemal află de la Osman că Sule a știut de la început că Efe nu e fiul lor iar apoi își dă seama că a încercat să scape de el, decide să divorţeze de ea.

Hasan află că Asiye a făcut donația la orfelinat. Se duce la ea și o întreabă de ce l-a căutat cu ani în urmă. Asiye neagă că l-a căutat însă recunoaște că a făcut donația. El îi spune că s-a gândit că poate îi cunoaște familia sau că poate este mama lui. Asiye îi zice că nu îl cunoaște și că are doar doi copii minunați. Îi cere să plece înainte să ajungă ei și să le strice din nou liniștea familiei.
Hasan merge la directorul orfelinatului și îi arată o fotografie cu Asiye iar el îi confirmă că ea l-a căutat. După aceea îl roagă pe avocat să o investigheze pe Asiye iar el află că tatăl ei are Alzheimer și stă într-un azil de bătrâni.
Hasan îl găsește pe bunicul lui și din relatările lui fragmentare, își dă seama că este fiul lui Asiye și că bătrânul l-a dat la orfelinat.

Akca intenționează să-i spună lui Hasan că Efe este fiul lor, dar se răzgândește când el începe o ceartă din gelozie cu un tip în restaurant.
Ali Kemal merge să discute cu Akca. Îi reproșează că și-a abandonat fiul și îi spune că este mai bine să îl lase în continuare la el pentru că îi va oferi o viață mai bună. Akca îi spune că îl va lua pe Efe dar el o avertizează că nu va permite așa ceva.
Când Akça află că Hasan este fiul lui Asiye, merge și îl confruntă pe Ali Kemal fiindcă își dă seama că și el a aflat și este șocată de reacția lui. Ali Kemal îi spune din nou că va face tot posibilul pentru a-i împiedica să îl ia pe Efe.

Murat este foarte supărat pe Ali Kemal pentru că l-a acuzat de trădare. Se duce la un hotel și se îmbată. Servitoarea Ayşe merge după el și petrec noaptea împreună.
Următoarea zi Murat merge la atelierul lui Hasan. Yavuz, unul dintre prietenii lui Hasan pe care i-a bătut în urmă cu câteva zile, se află în atelier. Vrea să își ia revanșa si se luptă cu Murat.
Murat îl împinge și Yavuz cade, se lovește la cap și moare.
Hasan tocmai aflase că este fiul lui Asiye când Murat îl sună și îi spune ce a făcut. Hasan merge și îl ajută să-l ducă pe Yavuz în pădure apoi îl pune să o cheme pe Asiye acolo.
Când Asiye ajunge, Hasan îi spune să ia o decizie, ori să îl predea pe Murat ori să îl îngroape acolo pe Yavuz. Asiye îi spune că nu are încredere în el și îi oferă bani pentru tăcerea lui dar Hasan îi zice că vrea doar să vadă până unde poate merge o mamă pentru fiul ei.
Asiye îi spune să facă orice este nevoie ca să îl salveze pe Murat. Atunci Hasan îi spune că știe că este mama lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.