Serial turcesc Băiatul meu episoadele 23-26 (rezumat)

1,999

Hasan a aflat că Asiye este mama lui și o confruntă. Asiye îi spune că tatăl ei l-a dus la orfelinat dar nu are scuză pentru faptul că l-a abandonat și atunci când i-a găsit urma la orfelinat, când el avea 16 ani, era pe străzi și avea nevoie de o familie. O întreabă de tatăl lui iar ea îl minte că a murit înainte ca el să se nască. De fapt, a fost ucis de soțul ei chiar când aflase la ce orfelinat era Hasan.
Hasan îi spune lui Murat că îl ajută pentru că sunt frați. După aceea îi trimite acasă și rămâne să rezolve el restul.

Ali Kemal îl întreabă pe avocatul său dacă Hasan și Akca vor putea să îl ia pe Efe.
Îi cere lui Sule să plece cu el și cu copiii în străinătate dar ea refuză.
Ca să câștige timp, Ali Kemal o roagă pe Akca să nu îi spună lui Hasan că Efe este fiul lui, mințind că vrea să se asigure întâi că va fi un tată bun și că vrea să încerce să fie frați. De fapt el speră că ajunge din nou la închisoare și atunci nu va putea lua custodia lui Efe.

Hasan este dărâmat după ce a aflat că mama lui nu l-a vrut și că tatăl lui a murit.
Akca îl consolează pe Hasan iar Asiye este alături de Murat.
Următoarea zi, Hasan se duce acasă la Asiye și după ce îi reproșează că nu a găsit un loc și pentru el în vila ei imensă, o întreabă de ce le-a spus fiilor ei despre el după ce a păstrat secretul atâta timp și ce mai ascunde de el.
Sule îi spune lui Efe că Hasan este unchiul lui apoi îi zice lui Hasan că este binevenit oricând acolo fiindcă este și casa lui.
În schimb, Asiye îi spune lui Hasan că își dorește ca el să nu fi aflat niciodată.
Atunci Sule află că tatăl lui Asiye trăiește și nu înțelege de ce le-a ascuns asta fiilor ei. Fiindcă Asiye îi spune lui Hasan să nu îl mai caute niciodată pe bunicul lui, el își dă seama că bătrânul mai știe ceva în legătură cu el și îl ia din nou de la azil.

Zeynep, sora lui Sule merge în vizită la ea. Ca de obicei, îi trebuie bani de la familia soțului ei și se pare că va crea probleme.
Sule îl duce pe Efe să o vadă pe Akca și o sfătuiește să nu aibă încredere în Ali Kemal.
Telefonul lui Yavuz a rămas la Murat. Ayse îl găsește iar când Kadir și Firat îl sună, ea crede că sună iubita lui Murat și ia telefonul.
Hasan este sfâșiat între fratele său Murat și prietenii săi alături de care a crescut. În timp ce se gândește cum să le explice ce s-a întâmplat, Ayse îl contactează pe Kadir prin mesaje crezând că vorbește cu iubita lui Murat.
Kadir și Firat se întâlnesc cu Ayse și află că telefonul lui Yavuz a fost la Murat.

Ali Kemal observă că Murat este foarte tensionat. Când îl aude vorbind la telefon cu Hasan de poliție, crede că Hasan i-a făcut probleme și se duce la atelierul lui să vorbească cu el. Când apare Akca acolo, Ali Kemal îl invită pe Hasan să ia masa în acea seară doar ei, frații. El vrea doar să o facă pe Akca să creadă că chiar are intenții bune dar și să îi descoase pe Hasan și pe Murat.
Hasan este fericit crezând că frații lui l-au acceptat și că va avea și el familia care i-a lipsit atât de mult. Se îmbracă la costum și se duce la restaurant cu emoție. Pe tot parcursul cinei se vede contrastul puternic dintre viețile lor.
Firat și Kadir, tocmai s-au întâlnit cu Ayse și merg la restaurantul unde se află cei trei pentru a-i cere socoteală lui Murat. Hasan intervine între ei și îi duce acasă pe prietenii săi și le spune tot adevărul. Le zice că el nu poate să îl răzbune pe Yavuz și că dacă este nevoie, se va preda în locul lui Murat.
Akca intră în casă chiar atunci și crede că Hasan l-a ucis pe Yavuz. Fără să îi asculte explicațiile, se desparte de el.
Pe de altă parte, Ali Kemal îl întreabă pe Murat ce caută telefonul lui Yavuz la el. Ca să se salveze pe el, Murat îi spune că Hasan l-a ucis pe Yavuz și că el este martor. Asiye este șocată dar nu neagă.
Următoarea zi, Murat și Ali Kemal îl denunță pe Hasan.
Hasan este arestat și este devastat când află că frații lui l-au denunțat.
În timp ce Akca îi spune lui Emine că Hasan l-a ucis pe Yavuz, bunicul lui începe să povestească despre trecut și le zice că Riza, soțul lui Asiye l-a ucis pe tatăl lui Hasan.
(Acesta este rezumatul episodului 8 original, care are în jur de 2 ore și 30 de minute.)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.