Serial turcesc Băiatul meu episoadele 27-30 (rezumat) Sule ii spune lui Hasan ca Efe e fiul lui

1,783

După ce a aflat că Hasan a fost arestat, Emine se duce să vorbească cu Murat fiindcă a văzut ca el l-a ucis pe Yavuz. Asiye îi spune că se va preda ea în locul fiilor ei și îi va scăpa pe amândoi. Îi oferă bani în schimbul tăcerii ei.
Hasan este eliberat fiindcă nu există nici o dovadă împotriva lui. Îi spune lui Asiye că îi va face să plătească pe fiii ei iar prietenilor săi le promite că îl vor răzbuna pe Yavuz.

Emine îi povestește lui Hasan cum a obținut bani de la Asiye pentru el dar el îi spune să îi păstreze.
Emine îi propune să meargă împreună la poliție ca să îl denunțe pe Murat și îi arată că are o filmare și fotografii ca dovadă.
Hasan îi trimite fotografiile lui Murat și îi întinde o capcană pentru ca Ali Kemal să afle că el l-a ucis pe Yavuz.
Murat îl imploră pe Ali Kemal să nu îl denunțe dar următoarea zi, el îl duce la poliție. Înainte de a ajunge, Hasan îl ajută pe Murat să fugă și îi spune că l-a iertat. Îl întoarce împotriva lui Ali Kemal, făcându-l să creadă că este un frate mai bun decât el.

Akca îl duce pe bunicul lui Hasan acasă la Asiye. Îi spune că a aflat că soțul ei l-a ucis pe tatăl lui Hasan dar Asiye o convinge să nu spună nimănui.
Asiye merge la Hasan și îl roagă să nu le facă nimic fraților săi. Hasan îi face o mulțime de reproșuri și o scoate afară.

Akca nu crede că Hasan este nevinovat, până când vede fotografiile făcute de Emine. Hasan vrea să se despartă de ea fiindcă se gândește că nu îi va recâștiga încrederea niciodată dar și pentru că el vrea să se răzbune pe familia care l-a acuzat pe nedrept. Orice îi spune el pentru a o determina să îl părăsească, Akca nu pleacă fiindcă a văzut că s-a schimbat.
Cei doi decid să se căsătorească următoarea zi. La masa de nuntă, Akca decide să îi spună lui Hasan înainte de a se căsători că fiul lor trăiește.
În același timp, începe procesul de divorț al lui Ali Kemal și el primește custodia temporară a copiiilor. Sule vrea să-l piardă și el pe Efe, cum și-a pierdut ea fiul și înainte ca Akca să apuce să vorbească cu Hasan, ea se duce și îi spune că Efe e fiul lui. Hasan pleacă cu arma în mână, devastat și furios, spre casa lui Ali Kemal.

Acesta este rezumatul episodului 9 original, care are în jur de 2 ore si 30 de minute.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.