Serial turcesc Băiatul meu episoadele 38,39,40,41 (rezumat)

2,339

Murat a fost arestat după ce Emine a făcut un denunț anonim împotriva lui. Asiye are nevoie de declarația ei pentru a-l ajuta pe Murat fiindcă ea este singura care a văzut că a fost un accident dar Emine respinge toate ofertele ei deoarece Hasan a rugat-o să nu spună adevărul deocamdată.
Asiye și Ali Kemal cred că Hasan l-a denunțat din răzbunare însă el a făcut-o pentru a-i salva viața fiindcă altfel Kadir și Firat l-ar fi ucis. În același timp, i-a împiedicat și pe prietenii săi să își distrugă viețile.

Sule este însărcinată.
Asiye și Ali Kemal găsesc un om care este dispus să își asume vina și să facă închisoare în locul lui Murat, în schimbul unei sume de bani pentru tratamentul fiicei sale bolnave.
Sule îl anunță pe Hasan iar el îl găsește și îi promite că îi va da banii necesari fiindcă îi este milă de el.
Între timp, Murat îi provoacă pe colegii de celulă iar ei îl bat crunt.
Asiye îi spune lui Hasan și deși el nu îi dă nici un răspuns, se duce și îl amenință pe unul dintre ei. Asiye se află acolo chiar atunci și îl vede pe Hasan. Atunci își dă seama că el nu intenționează să îi distrugă viața lui Murat și crede că vrea doar să le dea o lecție.
Hasan îi cere lui Asiye suma de bani de care are nevoie Bilal pentru tratamentul fiicei lui și în schimb o va trimite pe Emine să spună că Murat l-a ucis pe Yavuz accidental.
Asiye îi oferă partea lui de moștenire dar el refuză.

În timp ce încearcă să-l salveze pe Murat, Ali Kemal află că este pe cale să-l piardă pe Efe. La ședința preliminară s-a decis ca Efe să petreacă timp cu părinții săi.
Hasan și Akca se pregătesc entuziasmați pentru vizita fiului lor.
Când Ali Kemal îl duce pe Efe la ei, îi spune lui Hasan că niciodată nu va putea să îi ofere copilului luxul cu care este obișnuit și o viață fericită fiindcă nu are nici o șansă să aibă un serviciu bun.
Atunci Asiye decide să îi transfere lui Hasan o parte din acțiunile firmei.
Când Ali Kemal află lucrul acesta, crede că Hasan i-a cerut acțiunile în schimbul eliberării lui Murat și se duce furios la el. În timpul discuției lor Efe află că Akca și Hasan sunt părinții lui.

Acesta este rezumatul episodului 12 original, care are în jur de 2 ore si 30 de minute.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.