Serial turcesc Băiatul meu episoadele 42-45 (rezumat)

2,934

Efe a aflat cine sunt adevărații săi părinți. Este șocat și foarte supărat dar nu spune nimănui. Îi respinge pe Akca și pe Hasan și merge la Ali Kemal, care îl duce acasă.
Toți cred că l-a afectat cearta dintre Hasan și Ali Kemal. Asistentul social care se afla acolo în momentul acela, îi spune lui Hasan că nu are nici o șansă să primească custodia dar Hasan îl convinge să nu scrie în raportul său ceva negativ care să o împiedice și pe Akca să ia custodia.
Hasan și Akca se împacă și nu își pierd speranța că își vor lua fiul.

Odată cu declarația lui Emine, Murat este eliberat însă colegul său de celulă, Necip, care l-a bătut, este furios fiindcă Hasan l-a amenințat și îl înjunghie chiar înainte de a pleca.
În timp ce Murat este transportat la spital, el îi spune lui Ali Kemal că Hasan este responsabil pentru ceea ce i s-a întâmplat.
Pe măsură ce Ali Kemal înnebunește de furie, Asiye insistă că Hasan este nevinovat. Faptul că Asiye este de partea lui Hasan în timp ce Murat se află în această stare îl înfurie și mai mult pe Ali Kemal.

Între timp, când Sule vede că Efe nu vorbește, nu mănâncă și plânge încontinuu, vrea să cheme un psiholog. Îi cheamă pe Akca și pe Hasan și le spune că dacă psihologul va fi de acord, îi vor spune că ei sunt părinții lui.
Chiar atunci, Hasan află ce s-a întâmplat cu Murat și merge la spital dar Ali Kemal îl alungă de acolo.
Akca vorbește cu Efe și îl convinge să meargă împreună la atelier.
După operație, când află că Murat va rămâne paralizat, Ali Kemal merge să se răzbune pe Hasan, pe care îl consideră responsabil de toate necazurile familiei. Incendiază atelierul lui fără să știe că Akça, Efe și Hasan sunt acolo.
Toți scapă cu bine dar Efe are nevoie de îngrijiri medicale fiindcă s-a intoxicat cu fum. Ali Kemal vrea să se predea dar se răzgândește când vede cum Asiye îl consolează pe Hasan și îl încurajează că își va lua fiul și va avea o familie fericită.

Puțin mai târziu, Asiye își dă seama că Ali Kemal a incendiat atelierul. Merge să vorbească cu el și chiar atunci Ali Kemal și Murat vorbeau cu avocatul lor să facă orice este necesar ca să o împiedice să îi transfere acțiuni lui Hasan. Ei acceptă propunerea avocatului de a scoate un raport medical fals care să ateste că ea a înnebunit. Când află ce vor să facă, Asiye își face testamentul, le lasă câte o scrisoare de adio fiiilor ei și vrea să se sinucidă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.