Serial turcesc Băiatul meu episoadele 4,5,6 (rezumat)

1,837

Efe a căzut de la balcon iar Akca care chiar atunci a mers să își ia mașina, l-a văzut și l-a prins. Ea s-a lovit la cap în timp ce îl salva pe el și ajunge la spital. Șule minte că a dormit în timpul acela.
Hasan o sună pe Akca și fiindcă ea doarme, Ali Kemal răspunde și îi spune că este la spital.
Asiye îl ia pe Efe și pleacă acasă înainte de a ajunge Hasan.
Akca îi spune lui Sule să aibă mai multă grijă de Efe.
Ali Kemal o ajută să fugă atunci când ea îi spune că Hasan nu este soțul ei.
Când Hasan ajunge, Ali Kemal îi spune că Akca a fugit și îi dă de înțeles că el o va ajuta dacă îi face probleme.
Akca s-a ascuns în mașina lui Ali Kemal și astfel scapă de Hasan. Pe drum își pierde cunoștința iar Ali Kemal o duce acasă și deși Asiye și Sule se opun, el le spune că va rămâne la ei cât este nevoie și o va proteja de Hasan.

Efe îi spune lui Melek că Sule l-a văzut când a căzut de pe balcon și l-a auzit când i-a cerut ajutorul dar nu l-a ajutat.
Melek îi spune lui Asiye și o confruntă pe Sule.
Sule o convinge pe Asiye că era pe jumătate adormită din cauza medicamentelor pe care i le-a dat psihologul și de aceea nu a putut reacționa la timp ca să îl salveze.

Asiye îi spune lui Akca să plece din casa ei dar ea îi răspunde că va pleca doar atunci când va fi sigură că Efe este în siguranță.
Hasan se interesează cine e Ali Kemal și o trimite pe Emine după Akca. În urmă cu 5 ani, Emine l-a mințit că copilul lui Akca nu este al lui. Instigat de ea, Hasan s-a îmbătat și a bătut-o pe Akca. El crede că ea a pierdut sarcina atunci.
Akca o alungă pe Emine apoi se panichează când își dă seama că nu va scăpa de Hasan. Ali Kemal o ajută să se calmeze și îi promite că nu îi va permite să îi facă rău. Sule vede pe fereastră când o îmbrățișează.
Hasan își pune oamenii în fața casei să îl anunțe când Akca va ieși în oraș.

Următoarea zi, când Akca se pregătește să plece, Efe o întreabă necăjit cine îl va proteja pe el dacă ea nu este acolo. Akca își dă seama că se teme de Sule și nu mai pleacă.
Asiye îi spune lui Melek să o convingă pe Akca că s-a înșelat în privința lui Sule. După aceea și Asiye vorbește cu ea și îi spune că Sule a mers la psiholog și a acceptat să ia tratamentul.
În schimb Ali Kemal îi zice că poate să stea cât vrea și îi propune să fie bona lui Efe.

Efe merge cu părinții la ziua de naștere a unei prietene și fiindcă se teme de Sule, insistă să meargă și Akca cu ei.
Pe drum Ali Kemal observă că sunt urmăriți de oamenii lui Hasan și oprește la o benzinărie unde sunt polițiști. Tipii merg mai departe dar Hasan merge și el acolo și îi urmărește de departe.
Akca vrea să plece ca să nu le mai creeze probleme dar Ali Kemal insistă să rămână. În timp ce ei discută, Sule îl duce pe Efe la baie iar Hasan merge și îi dă un bilet lui Efe pentru Akca.
I-a scris că are timp până seara la 8 să se întoarcă la el, altfel va merge după ea.
Seara, în timp ce Hasan așteaptă afară cu oamenii săi, Akca decide să plece dar în ultimul moment află că Sule a mințit că își ia tratamentul și se întoarce.
Îl întreabă pe Ali Kemal dacă într-adevăr o va ajuta iar el îi promite că o va proteja cu orice preț. Atunci Akca îi spune că Hasan este afară și va intra după ea imediat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.