Serial turcesc Băiatul meu episoadele 46-48 (rezumat)

2,495

Asiye vrea să se sinucidă după ce a aflat că fiii ei vor să scoată un raport medical fals care să ateste că a înnebunit, pentru a o împiedica să îi dea acțiuni lui Hasan.
Hasan vorbește cu taximetristul cu care a plecat și o găsește pe faleză când vrea să se arunce în mare. O salvează și fiindcă nu vrea să se întoarcă acasă, o duce la el.
Între timp, Ali Kemal o caută și el. Când află că este la Hasan merge după ea dar nu o poate convinge să se întoarcă acasă.
După aceea Ali Kemal îi citește testamentul și află că intenționa să îi lase toată averea ei lui Hasan. Atunci se hotărăște să scape de Hasan și o trimite pe Zeynep ca spioană în casa lui.

Sule cheamă un psiholog pentru Efe. El nu vrea să îi mai vadă pe Akca si pe Hasan dar nu spune motivul. Când află că Ali Kemal a provocat incendiul de la atelier, atitudinea lui față de el începe să se schimbe.
Zeynep îi spune lui Ali Kemal că Hasan caută mormântul tatălui său și mereu o întreabă pe Asiye despre el dar ea nu îi răspunde. Ali Kemal se interesează și el despre tatăl lui.
Hasan află prin intermediul lui Ziya că nu este nici un document care să ateste că tatăl lui a murit și pe deasupra există o clădire înregistrată pe numele lui.
Hasan merge la adresa aceea și acolo este atacat de niște tipi dubioși dar scapă cu ajutorul prietenilor săi.
Următoarea zi merge din nou acolo singur.
Ali Kemal află de la Zeynep că este acolo și îi întinde o cursă.

Oamenii angajați de el, îl răpesc pe Hasan apoi îi trimit mesaj lui Akca să meargă după el. Ali Kemal aranjase ca Akca să fie acasă la el când primește mesajul. Se preface că vrea să o ajute și merg împreună după Hasan. Când ajung la el, Hasan este inconștient iar un bărbat pare să fie împușcat. Un altul îi spune lui Akca că Hasan l-a ucis. El îndreaptă arma spre Hasan și o face să creadă că îl va împușca. Akca trage cu arma spre el ca să îl salveze pe Hasan. Tipul se preface rănit iar Ali Kemal o minte că l-a ucis. Disperată, Akca îi cere ajutorul iar Ali Kemal îi spune că o va ajuta cu condiția să se despartă de Hasan. O va lăsa să ia custodia lui Efe dar vor trebui să locuiască acasă la el.
Akca acceptă pentru că nu vrea ca Hasan sau ea să ajungă la închisoare. Când își revine, Hasan nu știe ce s-a întâmplat.
Akca îi propune să iasă în oraș în acea seară fiindcă vrea să vorbească cu el. Se opresc la o terasă și Hasan o cere în căsătorie.

Acesta este rezumatul episodului 14 original.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.