Serial turcesc Băiatul meu episoadele 49-51 (rezumat)

2,163

Akca refuză cererea în căsătorie a lui Hasan și se mută la Ali Kemal după cum le-a fost înțelegerea. Hasan merge după ea iar Murat care tocmai a fost externat, vrea să îl împuște fiindcă îl învinuiește pentru că a ajuns în scaun cu rotile. Asiye ajunge chiar în acel moment și îi ia arma.
Hasan pleacă dar bănuiește că Ali Kemal a constrâns-o pe Akca să îl părăsească.

Asiye îi spune lui Ali Kemal că se întoarce acasă doar când el îl acceptă pe Hasan în familia lor.
Hasan se duce din nou la clădirea tatălui său și acolo îl întâlnește pe un vechi prieten de-al lui. Omul îi povestește despre el și îi spune că este dispărut de 30 de ani și că era foarte bogat iar Hasan se gândește că a fost ucis pentru bani. O întreabă din nou pe Asiye de el dar primește aceleași răspunsuri.
Zeynep îi transmite totul lui Ali Kemal.

Ziya continuă să caute informații despre Ali Demir, tatăl lui Hasan și află că și-a vândut toate proprietățile în scurt timp.
În același timp, și Asiye începe să se intereseze despre chestiunea aceasta și descoperă că soțul ei, Riza și tatăl ei, Ramazan l-au ucis pentru averea lui și i-au luat toate proprietățile prin documente false.
Atunci își cheamă avocatul și îi spune că îi va transfera lui Hasan toate acțiunile ei.

Hasan află că și Ali Kemal a mers cu Akca după el când a fost răpit.
Ali Kemal a pus un om să îl urmărească iar Hasan îl prinde și este aproape de a-l găsi pe tipul care l-a ajutat pe Ali Kemal cu înscenarea pe care i-a făcut-o lui Akca.

Akca se hotărăște să îi spună lui Hasan de ce l-a părăsit și să se predea. Când află că vrea să plece, Efe îi spune că știe că este mama lui și o roagă să nu plece.
Asiye se hotărăște să îi denunțe pe Riza și pe Ramazan și să îi spună totul lui Hasan. Chiar atunci primește telefon de la Ali Kemal și află că Riza s-a întors.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.