Serial turcesc Baiatul meu episoadele 52-55 (rezumat)

1,864

Riza s-a întors după ce a aflat că Asiye vrea să îi dea acțiunile lui Hasan. Îi amintește că a avertizat-o că îl va ucide dacă îl aduce în viața ei și a fiiilor lui.
Hasan, care caută cu insistență răspunsuri la întrebările sale despre soarta tatălui său, merge după Asiye și îl întâlnește pe Riza. Când Riza îi spune că a fost prieten cu Ali, Hasan devine suspicios și îi spune că va descoperi ce s-a întâmplat cu el și îl va pedepsi pe vinovat.
Asiye își ia măsuri pentru a se asigura că Riza nu îi face nimic lui Hasan și angajează pe cineva să îl investigheze pentru a găsi o informație pe care să o poată folosi împotriva lui.

Riza încearcă să le câștige încrederea lui Murat și lui Ali Kemal și să îi întoarcă împotriva lui Asiye.
Întâmplător găsește filmarea înscenării pe care i-a făcut-o Ali Kemal lui Akca.
Știind că Riza l-a ucis pe tatăl lui Hasan, Akca este îngrijorată pentru iubitul ei.
Când îi spune că știe lucrul acesta, și el îi spune că știe că a ucis un om pentru a-l salva pe Hasan.
Akca crede că Ali Kemal i-a spus. Din acest motiv dar și pentru că nu vrea să trăiască cu teama că va fi prinsă, se hotărăște să se predea. Își ia rămas bun de la cei dragi dar când merge la Hasan, el își dă seama că vrea să plece undeva și insistă să îi spună ce s-a întâmplat.

Când Akca îi povestește întâmplarea, Hasan se urcă în mașină și merge să se predea el în locul ei. Akca merge cu el ca să îl oprească. Pe drum sunt opriți de Ali Kemal, care a aflat că Akca vrea să se predea. El le spune că totul a fost o înscenare pentru a-i împiedica să îl ia pe Efe. Chiar atunci, cei trei sunt anunțați că Efe a dispărut.
Efe a acceptat-o pe Akca ca mamă dar când i-a auzit pe Sule și pe Ali Kemal certându-se din cauza lui, a plecat de acasă. Observând absența lui, toți pleacă în căutarea lui.
După ce rătăcește pe strazi, se oprește într-un parc apoi la un magazin. Sule îi găsește urma dar el o vede și se ascunde într-o cameră frigorifică din depozitul magazinului.
Omul lui Riza l-a urmărit la fiecare pas de la plecarea de acasă și îl închide în acea cameră.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.