Serial turcesc Băiatul meu episoadele 7,8,9 (rezumat)

1,803

Aflând că Hasan va merge după Akca, Ali Kemal le spune tuturor din casă să se adăpostească la etaj și cheamă poliția. Sule se ascunde în cameră cu fiul ei. Akca se enervează când vede că pe Efe îl lasă cu servitoarea. Îl duce ea în camera lui și îi spune să nu se teamă pentru că nu va permite nimănui să îi facă rău.

Asiye se duce să vorbească cu Hasan fără să știe familia. Îi spune că dacă va merge acum după Akca, va fi arestat. Hasan crede că vrea să îl protejeze pe Ali Kemal dar de fapt ea vrea să îl protejeze pe el. Abia stăpânindu-și lacrimile, Asiye îi spune să-i permită să îi dea un sfat de mamă. Îi promite că i-o va aduce pe Akca dar îi cere să nu îi mai deranjeze familia niciodată. Hasan îi dă două zile la dispoziție.

Akca îi spune lui Melek că Sule nu își ia medicamentele. Atunci Melek îi spune că Efe i-a zis că l-a lăsat să cadă de la balcon.
Akca merge și o amenință pe Sule apoi Asiye o convinge să își ia medicamentele spunându-i că dacă Ali Kemal află că a vrut să scape de Efe, va divorța de ea și i-l va lua pe Burak.
După aceea Asiye îi promite lui Akca că o va supraveghea ea și se va asigura că își ia tratamentul. O imploră să plece dar ea îi spune din nou că nu pleacă până nu e sigură că Efe este în siguranță.

Următoarea zi, Ali Kemal merge cu Efe la poliție. L-au arestat pe Hasan iar copilul trebuie să spună dacă el i-a dat biletul pentru Akca la benzinărie.
Efe pleacă de acasă bucuros, promițându-i lui Akca că de data aceasta el o va salva însă când ajunge acolo, spune că nu Hasan i-a dat biletul, fiindcă se teme de el.
Asiye a vorbit cu el înainte de a pleca și i-a spus că Hasan e foarte periculos și le va face rău dacă spune adevărul.
Ali Kemal îi spune lui Hasan că dacă nu o lasă în pace pe Akca, va avea de-a face cu el.
Hasan îi spune să își protejeze propria familie pentru că Akca este familia lui.

Ali Kemal o sună pe Emine și o cheamă acasă la el ca să discute despre Hasan.
Până când ajunge el acasă, Sule vorbește cu Emine și o întreabă despre Akca și află povestea ei. Emine crede că a pierdut sarcina fiindcă ea era în comă atunci.
Sule se interesează la spitalul unde Akca a născut și află că nu a pierdut sarcina.

După aceea, Ali Kemal îi cere lui Emine să îl ajute să îi întindă o cursă lui Hasan. Tot ce trebuie să facă este să îl mintă că Akca se va muta la ferma familiei lor iar când Hasan va merge după ea, va fi așteptat de poliție și arestat.
Emine vrea să o ajute pe Akca și face ce i-a cerut.
Când Ali Kemal o duce pe Akca la fermă, Hasan pornește spre ei dar Asiye îl anunță în ultimul moment că este o capcană ca să îl aresteze.
Hasan o aduce pe Emine la atelierul lui. Îi spune că dacă chiar a ajutat-o pe Akca pentru că regretă ce i-a făcut, la fel cum el a regretat 5 ani, ar înțelege-o dar e sigur că a făcut-o pentru bani.
Îi pune arma la tâmplă iar Asiye îl imploră să se oprească o dată, să nu își mai facă necazuri.
Hasan o întreabă uimit de ce își trădează fiul și îl ajută pe el. Asiye îi spune că vrea să scape de Akca fiindcă a distrus liniștea familiei ei. Mai târziu, când Akca se întoarce de la fermă, Asiye o minte că Efe s-a lovit și este la spital. Pleacă împreună spre spital iar pe drum sunt oprite de Hasan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.