Seriale noi la Happy Channel din luna ianuarie

0 1,624

Noul an aduce noi seriale de excepție pentru telespectatorii postului Happy Channel. O telenovelă braziliană, o producție britanică adaptată după un roman celebru și trei seriale turcești: “Femeie în înfruntarea destinului” sezonul 3, comedia romantică “Vis de iubire” și “Elita societății”.

Clona – unul dintre cele mai iubite seriale braziliene din toate timpurile va putea fi urmărit începând din 6 ianuarie de luni până vineri în intervalul orar 18:00-20:00.

Elita societății – o poveste fascinantă despre două lumi total opuse va începe tot în 6 ianuarie și va fi difuzat de luni până vineri de la ora 22.00

Război și pace – unul dintre cele mai impresionante seriale britanice, o adaptare a celebrului roman cu același nume a romancierului rus Lev Tolstoy. Seria intră în grila Happy Channel din 9 ianuarie, de la ora 20.00, în fiecare duminică.

Femeie în înfruntarea destinului – mult așteptatul serial turcesc se întoarce la Happy cu sezonul 3 pe 13 ianuarie și va fi difuzat în fiecare luni și marți de la ora 20.00.

Vis de iubire – o comedie romantică turcească, care se bucură de o mare popularitate la nivel internațional, poate fi urmărită din 22 ianuarie, miercurea și joia de la ora 20.00.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.