Serialul turcesc Inimă rănită (Kalp Yarasi) în Curând Pe postul Happy Channel

0 15,398

Serialul turcesc Inimă rănită (Kalp Yarası) care îi are în rolurile principale pe Gökhan Alkan și pe Yağmur Tanrısevsin, va fi difuzat în curând pe postul Happy Channel.

Serialul ‘Inimă rănită’ se încadrează în genul dramă, romantic.

Filmat în impresionantul Antakya, un oraș cu o istorie bogată și o cultură unică, serialul a fost adaptat dintr-o poveste de Tomris Giritlioğlu.
Kalp Yarasi este o producție Süreç Film. Scenariul este o colaborare între Sema Erol și Mahir Erol iar de regie se ocupă Hülya Bilban.

Din distribuție fac parte și actorii: Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Șenay Gürler, Mahir Günșiray, Meltem Gülenç și Rıza Akın.

Ferit (Gökhan Alkan) și Hande (Merve Cagiran) trebuiau să se căsătorească dar totul se schimbă brusc atunci când Ferit află că calul său este bolnav și se întoarce pe neașteptate la conac unde își găsește iubita, în brațele prietenului său.
Supărat de ceea ce a văzut, Ferit decide să se răzbune și îi face o “ofertă” lui Ayșe (Yağmur Tanrısevsin) pe care tocmai a întâlnit-o.
‘Inimă rănită’ va spune povestea lui Ferit și Ayșe, care se luptă pentru dragostea lor în contextul războiului nesfârșit dintre două familii adânc înrădăcinate în Antakya.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.