Serialul turcesc Scorpionul va incepe pe 27 decembrie la Pro 2

2,422

Din 27 decembrie, Pro 2 va difuza serialul turcesc “Scorpionul” (Akrep), o dramă despre familie, trădare și dragoste, prezentând o poveste plină de intrigi neașteptate.

Scenariul este scris de Erkan Birgören iar scaunul regizorului este ocupat de Gökçe Usta.
În Turcia, “Scorpionul” a avut premiera în decembrie 2020. Are 26 de episoade, fiecare episod având o durată de aproximativ 2 ore și jumătate iar la noi probabil va avea în jur de 90 de episoade.


În rolurile principale joacă talentatele actrițe Demet Akbağ și Evrim Alasya.
Alături de ele fac parte din distribuție actorii Bekir Aksoy, Yusuf Cim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Taha Baran Özbek, Esila Umut, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz și Demet Gül.

Personaje
Perihan (Demet Akbağ) și-a abandonat fiica la vârsta de 1 an și s-a căsătorit cu un bărbat bogat. De atunci, duce o viață bogată, confortabilă și disciplinată alături de fiica ei Berna, nepoții și ginerele, pe care nu-l agrează deloc. Cu toate acestea, viața ei este ruinată odată cu vestea șocantă a morții fiicei sale!

Ferda (Evrim Alasya) este fiica abandonată a lui Perihan. După mulți ani, își găsește mama și singurul ei scop în această viață devine răzbunarea pe mama sa pe care o învinuiește pentru toate necazurile ei. Ferda, scorpionul, cu alte cuvinte, plănuiește să se strecoare în conac și să distrugă tot ce a avut vreodată Perihan.

Aras (Yusuf Çim) este șoferul privat al lui Perihan și al familiei ei. Pe de altă parte, este prieten apropiat cu Ferda. Cumva, el participă împreună cu Ferda la uciderea accidentală a celeilalte fiice a lui Perihan și este prins în războiul dintre ele.

Fikret (Bekir Aksoy) este ginerele lui Perihan și soțul lui Berna. Deși nu este îndrăgostit de soția sa, el trebuie să mențină această căsătorie din motive financiare și de dragul copiiilor lor.
În același timp, se află într-o relație secretă cu Ferda.

Distribuție
Demet Akbağ – Perihan Emgen
Evrim Alasya – Ferda Kendirci
Yusuf Çim – Aras Sağlam
Beril Pozam – Ayşem Güngör
Suzan Aksoy – Hünkar Arımlı
Aslı Melisa Uzun – Duru Gürsoy
Demet Gül – Hacer
Müge Su Şahin – Merve Elgin
Taha Baran Özbek – Şahin Gürsoy
Esila Umut – İpek Sağlam Gürsoy
Bestemsu Özdemir – Selma
Çağdaş Onur Öztürk – Ahmet Karadağ

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.