Surorile – episoadele 19-21 / rezumat

0 1,649

Hayat s-a îmbătat și în fața întregii familii îl ia pe Yildirim de guler și insinuează ceva în legătură cu el, Umran și Umay. Umran o scoate pe Hayat din cameră înainte să mai spună ceva dar Resat înțelege că Hayat știe ceva în legătură cu cei trei și se ceartă cu Umay care insistă că e doar o prostie inventată de Hayat.
La rândul său Yildirim și-a dat seama că Umay a mințit-o pe Hayat in legătură cu trecutul lor.

Cemal reușește să intre seara în camera lui Umran și stă lângă ea până dimineața. Ea se trezește și îl vede dar până se dezmeticește bine el fuge. Cu toate acestea Umran e sigură că l-a văzut și e îngrozită. Spune tuturor din casă însă Umay șterge rapid imaginile cu el de pe înregistrările camerelor de supraveghere.

Dimineața Reşat îi dă lui Ümay actele de divorț și pleacă de acasă pentru câteva zile. Hayat se învinuiește și îi spune lui Umran că din vina ei a făcut greșeala aceasta. Umran se ceartă cu Umay pentru că își dă seama că ea a mințit-o cu ceva pe Hayat si a făcut-o să o urască. Umay recunoaște că a făcut asta și îi spune că e mai bine decât să afle adevărul.

Hayat merge să îl caute pe Resat la firma și sa își ceară scuze de la el, sperând că îl va convinge să nu divorțeze. Volkan o găsește acolo și îi spune că nu numai de la Reşat și Umay trebuie să își ceară scuze ci și de la Umran și Yildirim. O pune puțin pe gânduri când îi spune să se gândească bine la faptul că pe mătușa ei abia începe să o cunoască pe când pe mama ei o cunoaște de o viață.

Hayat se întoarce seara acasă iar Umay îi spune că dacă vrea să semene cu ea atunci să își controleze emoțiile și să își folosească mintea și o pune să își ceară scuze de la Yildirim și de la Umran.

Hayal gaseste actul de divort rupt și e foarte supărată că părinții ei nici măcar nu s-au gândit să îi spună. Vrea să se arunce de pe balcon dar Hayat o împiedică. Idil e și ea acolo când se întâmplă asta și îi spune lui Hayal că o ajută ea să le dea părinților ei o lecție și să îi împiedice să divorțeze. Îi face rost de o injecție din cabinetul lui Yildirim însă Hayat le pârăște lui Umay fiindcă se teme că Hayal isi va pune viața în primejdie. După aceea Hayat se ceartă cu Idil de față cu Volkan pentru ce a făcut. Idil pleacă și Volkan îi spune lui Hayat că e chiar geloasă pe Idil. Hayat îi spune că de data aceasta nu e vorba doar de gelozie… Volkan vrea să o sărute însă ea se îndepărtează de el fiindcă își amintește cum Hayal a spus că vrea să îl pedepsească și pe Volkan pentru că o ignoră. Imediat după aceea Volkan le aude pe Hayat și Hayal discutând și află că Hayal e îndrăgostită de el.

Între timp Reşat angajează pe cineva să o urmărească pe Umay.
Umran e tot mai sigură că Cemal trăiește și că Umay il ajută și se decide să deschidă mormântul.

Umay a luat seringa de la Hayat și merge la Cemal, il injectează și îi spune că în câteva minute va muri și îi administrează antidotul numai dacă îi dă parola. Yildirim a aflat că seringa este la Umay și merge după ea să i-o ia. Ajunge in camera de hotel unde se află cei doi iar Cemal reușește să deschidă ușa și îl roagă să îl ajute. În plus, și Reşat a aflat că Umay este într-o cameră de hotel.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.