Surorile – episoadele 22-24 / rezumat

0 1,332

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Yildirim cheamă salvarea și îl trimite pe Cemal la spital. Vrea să anunțe poliția fiindcă știe că Umay nu avea antidotul și chiar a intenționat să îl ucidă. Umay îi spune că Cemal e amantul ei și că are în computer fotografii cu ei doi și vrea să îi spună lui Reşat. Îl roagă să nu spună nimănui fiindcă Reşat e bolnav cu inima. Yildirim iese din camera de hotel și se îndreaptă spre lift iar ea merge spre el, îl prinde de braț și îl roagă să se oprească. Tocmai atunci apare Reşat și îi vede împreună. Umay îi spune că au discutat de boala lui iar Yildirim pleacă la spital.

Volkan a aflat că Hayal e îndrăgostită de el și își dă seama că o relație între el și Hayat ar fi imposibilă, de aceea trebuie să stea departe unul de altul. O sună pe Idil și o invită în oraș.

Reşat se întoarce acasă după ce află că Hayal a vrut să își injecteze un medicament periculos însă îi spune lui Umay că nu și-a schimbat decizia de a divorța, doar o amână.

Idil suferă de tulburare de personalitate borderline și Yildirim vrea să o ducă din nou la medic ca să își continue tratamentul fiindcă a devenit periculoasă pentru ea și cei din jur. Idil se rănește cu un ciob și îi spune că mai bine se sinucide decât să ia din nou tratamentul.

Mama lui Yildirim invită întreaga familie a lui Umay acasă la ei la cină. Acolo, Hayat și Hayal au o surpriză neașteptată pentru că Volkan și Idil apar ținându-se de mână. Se scuză amândouă și pleacă imediat acasă.

Umay îi spune lui Cemal să plece cât mai departe fiindcă a aflat că Umran va deschide mormântul. Cemal face exact contrariul: îi trimite lui Umran un bilet și o cheamă într-un loc. Umran merge îngrozită la adresa respectivă și se întâlnește cu el.

Idil îi vede pe Hayat și Volkan sărutându-se.

Se găsește un donator compatibil cu Reşat iar Yildirim merge imediat după el ca să îl ducă la spital. Resat tocmai a aflat că el și Umay au locuit în același sat în urmă cu mulți ani iar acum e și mai convins că e ceva între ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata