Surorile – episoadele 31-33 / rezumat

0 2,336

Întreaga familie se află la petrecerea de lansare a noului brand al lui Umay. Idil a pus un drog în băutura lui Hayat iar acum începe să aibă halucinații și pe deasupra apare Cemal. Hayat il vede și le cheamă panicată pe Umay și pe Umran. Cemal pleacă iar Hayat e într-o stare foarte rea, își amintește îngrozită cum a ținut-o închisă și își pierde orice reacție. Yildirim și Umran o duc la spital. Cât timp el se ocupă de fată, Cemal apare și acolo și îi spune lui Umran că dacă vrea să stea departe de Hayat atunci să meargă la el.
Volkan așteaptă întreaga noapte la spital.

Dimineața, Hayat se trezește îngrozită că Cemal trăiește. Yildirim primește rezultatul analizelor și află că a folosit droguri. Hayat neagă însă nu o crede nimeni cu excepția lui Umran. În plus, toți încearcă să o convingă că nu l-a văzut pe Cemal ci a avut halucinații.
Volkan verifică un video de la petrecere și vede că Idil i-a pus drogul în pahar. Merge acasă la ea și arată videoul lui Yildirim și bunicii ei. Idil recunoaște dar le spune și că a făcut-o din cauză că ei doi s-au sărutat. Yildirim spune tot ce s-a întâmplat familiei lui Hayat și își cere scuze de la ea și Umran. Între timp Hayat primește mesaj de la Idil în care o amenință că dacă va depune plângere împotriva ei, atunci și ea va spune tuturor că l-a sărutat pe Volkan. Umran e foarte revoltată și vrea să meargă la poliție dar Hayat refuză.

A doua zi dimineața, Umay o întreabă pe Hayat dacă vrea să iasă în oraș cu ea și cu Hayal însă ea îi spune că a văzut ieri că numai mama ei i-a stat alături și vrea să își petreacă întreaga zi numai cu ea. Umay e foarte afectată de vorbele ei.

Mai târziu, Reşat îi spune lui Umay că i-a transferat toate acțiunile sale lui Volkan iar acum el deține compania lor. Umay îi spune că face cea mai mare greșeală a vieții lui. Nu are de gând să lase lucrurile așa dar deocamdată vrea să se ocupe de altă problemă. A observat că Reşat îi ia apărarea lui Cansel tot timpul și pune o cameră de înregistrat în dormitor sperând că o va prinde furând ceva și va avea motiv să o concedieze.

Kevser vede în laptopul lui Yildirim o fotografie cu el în tinerețe, când lucra în satul lor iar în spatele lui se aflau Umay și Umran. Se miră și spune numele lor cu voce tare iar mama lui Yildirim care tocmai trecea pe acolo o aude. Îi cere să îi arate care e Umay iar Kevser îi spune că a vrut să zică Ümmü. Rezzan se uită bine la fotografie și își amintește cum în trecut o femeie pe nume Ümmü a mers la ea și i-a spus că e însărcinată cu Yildirim și își dă seama că acea femeie e Umay.

Hayal și-a dat seama că Idil, Volkan și Hayat ascund ceva și vrea neapărat să afle ce anume. Merge acasă la Idil să o întrebe. Idil e furioasă că Volkan tocmai a părăsit-o și îi spune că el și Hayat s-au sărutat.

Între timp, Hayat îi spune lui Umay cât de importantă e pentru ea și cum întreaga viață și-a dorit să fie ca ea și ce ar însemna să își piardă încrederea în ea. Umay se decide să facă tot posibilul să nu îi distrugă încrederea pe care o are în ea dar tocmai atunci lucrurile iau o întorsătură neașteptată. Yildirim s-a decis să îi spună lui Hayat adevărul fiindcă și-a dat seama că Umay a mințit-o și din cauza aceasta Hayat e suparata pe Umran. Merge acasă la ea iar Hayat cu Umran îi deschid ușa. O cheamă să vorbească afară dar Hayat e atât de furioasă pe el încât îi spune că nu are ce să vorbească cu omul care a înșelat-o pe mătușa ei cu mama ei. Umay apare chiar atunci. Yildirim îi spune lui Hayat că Umay a mințit-o și că el a fost îndrăgostit de mama ei dar mătușa ei a intervenit între ei doi.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.