Surorile – episoadele 34-36 / rezumat

1 1,945

Hayat o întreabă pe Umay de ce a mințit-o și a făcut-o să o urască pe mama ei iar ea nu îi răspunde decât că Reşat nu trebuie să afle despre asta. Hayat isi cere iertare de la Umran pentru că a acuzat-o pe nedrept și îi spune că acum înțelege de ce a ținut-o departe de mătușa ei.

Rezzan o plătește pe Kevser ca să nu spună nimănui că au văzut fotografia cu Umay în laptopul lui Yildirim și o concediază. Kevser îi povestește apoi lui Cemal că Umran, Umay și Yildirim se cunosc din tinerețe. El o pune să facă tot posibilul să se întoarcă în casa lui Yildirim ca să îi spună tot ce face. Kevser se întoarce acasă la Rezzan și îl convinge pe Yildirim să nu o concedieze.

Hayat se decide să plece din casa mătușii sale iar Umran este de acord însă Umay nu vrea să o piardă pe Hayat și o avertizează pe Umran că nu îl va putea ține în frâu pe Cemal. Umran își dă seama care e scopul ei și îi spune că nu îi va putea lua fiica însă Umay e foarte calmă fiindcă pentru ea acesta e doar începutul și e sigură că Hayat nu îi va întoarce spatele când va afla că e mama ei biologică.

Hayal a aflat că Hayat și Volkan s-au sărutat. În fața întregii familii îi dă o palmă lui Hayat și îi aruncă lui Volkan colierul care i l-a dăruit. Nu spune nimic și se închide în cameră. Reşat îl întreabă pe Volkan ce s-a petrecut între ei trei și îi amintește că i-a încredințat-o pe fiica lui dar Volkan nu îi răspunde nimic. În același timp și Umran îi cere o explicație lui Hayat. Singura care se bucură de situație e Umay pentru că îi poate arăta lui Reşat că a greșit când a avut încredere în Volkan.

Hayat îi spune lui Volkan că ei nu au greșit cu nimic față de Hayal fiindcă el nu i-a dat nici o speranță. Îi spune să are sentimente față de el și că vede că și el are față de ea dar trebuie să îi spună lui Hayal adevărul și să nu o lase să trăiască cu o speranță deșartă. Merg amândoi la Hayal iar Hayat încearcă să o facă să recunoască ce sentimente are față de Volkan dar Hayal nu vrea și insistă că s-a comportat așa pentru că i-au ascuns că s-au sărutat. Hayat îi spune că ea e îndrăgostită de Volkan. Hayal îl întreabă pe Volkan dacă și el o iubește și el îi răspunde că sărutul lor a fost doar o chestie de moment și dacă ar fi fost ceva serios nu ar fi ascuns de ea. Hayal e ușurată iar Hayat e șocată de răspunsul lui.

Umay îi spune lui Umran că se repetă istoria lor fiindcă Hayat și Hayal sunt amândouă îndrăgostite de Volkan.
Îl cheamă pe Cemal acasă la ea și amândoi o amenință pe Umran că îi vor spune lui Hayat că Cemal trăiește și că ea a știut. Umran acceptă să rămână acolo și îl scoate pe Cemal din casă înainte să apară Hayat.

După discuția cu Hayal, Hayat se pregătește de plecare dar Umran și Umay îi spun că vor rămâne acolo până își va rezolva problema cu Hayal. În plus, Umran îi spune servitoarei să îi pregătească o cameră în casă fiindcă de acum înainte și ea va locui acolo.

A doua zi dimineața, Umay îi spune lui Hayat că nu a mințit-o ca să o urască pe Umran și încearcă să îi explice că a fost foarte îndrăgostită de Yildirim, sperând că o va înțelege fiindcă și ea trece prin același lucru cu Volkan și Hayal. Hayat îi răspunde că nu o poate ierta dar va încerca să o înțeleagă. Acum Hayat aruncă toată vina pe Yildirim pentru că le-a făcut pe Umay și Umran să se certe pentru el.

Acum că Cemal a aflat că Umran îl cunoaște pe Yildirim de mulți ani, o amenință că îl va ucide.

Rezzan o invită pe Umay la ea și îi spune că știe că ea este Ümmü. Încearcă să o amenințe că îi va spune lui Reşat despre trecutul ei dar Umay o întreabă dacă fiul ei Yildirim știe că a plătit-o ca să își ucidă copilul deși mai avea puțin până să nască și că a trimis-o cu forța la un medic fals pentru asta. O sperie și mai mult când îi sugerează că acel copil e în viață. Umay pleacă simțindu-se învingătoare pentru că a reușit să se răzbune pe Rezzan.

Mai târziu, Umay o face pe Hayat să creadă că Yildirim vrea să o recupereze pe Umran. Hayat e hotărâtă să împiedice asta și merge la galeria unde lucrează Umran ca să îi spună că vrea ca Yildirim să stea departe de ea. Cemal e în galerie în depozit cu Lebriz și o aude.

Umay a pus o cameră video ascunsă în dormitor și află că soțul ei o înșală cu servitoarea Cansel.

Din ziua confruntării cu Hayal, Volkan și-a închis telefonul și nu a ieșit deloc din casă. Hayal îl caută fiindcă e îngrijorată pentru el și îl găsește în casă dormind după ce a băut foarte mult.

Rezzan se teme că Kevser a fost trimisă de Umay in casa ei să o otrăvească și până la urmă îi spune lui Yildirim că Umay a fost însărcinată cu el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.