Surorile – episoadele 37-39 (rezumat)

0 3,240

Yildirim a aflat că Ümmü a fost însărcinată cu el și că mama lui a trimis-o să facă avort ca să protejeze reputația familiei lor. O întreabă pe Umay de față cu Umran ce a făcut cu copilul iar ea îi spune că a făcut avort și că Umran a fost alături de ea. Acum Umran regretă că nu i-a spus lui Yildirim fiindcă l-a ținut departe de fiica lui și Hayat ar fi avut o altă viață dacă o creștea el. Umay merge apoi să vorbească între patru ochi cu Yildirim și îl minte că Umran și mama lui au forțat-o să facă avortul. Apoi o pune pe Umran să îi spună același lucru amenințând-o că altfel o va da pe mâinile lui Cemal și i-o va lua pe Hayat.

Tocmai când Reşat a obţinut niște informații despre Umay și se pregătea să divorțeze de ea fără să îi dea un ban, Umay a aflat că o înșală cu servitoarea și îl amenință că va îi va distruge reputația și cariera. Acum Reşat este la mâna ei și pentru început Umay îl pune să ia înapoi acțiunile ce i le-a dat lui Volkan și să o concedieze pe servitoare.

Cansel pleacă hotărâtă să se răzbune. Reșat nu se desparte de ea ci îi închiriază un apartament fără să știe Umay. Cansel angajează un jurnalist să afle mai multe despre trecutul lui Umay dar și să o urmărească.

Umran se teme că Cemal îl va ucide pe Yildirim și îi cere lui Umay să îl oprească. Umay face o înțelegere cu Cemal să îl lase pe Yildirim în pace și în schimb ea i-o va trimite pe Umran. Îi spune apoi lui Umran că pe ea nu o interesează dacă Yildirim moare și o pune să aleagă ea dacă îi va salva viața acceptând să meargă la Cemal pentru o seară sau nu.

Yildirim o întreabă pe Umay unde este mormântul copilului. Ea îi răspunde că nu știe iar el își dă seama că ascunde ceva și începe să îl caute pe medicul la care a trimis-o Rezzan.

După trei zile, Cemal o sună pe Umay și îi spune că s-a săturat să aștepte iar ea îi promite că în seara aceea i-o va trimite pe Umran. Umay o minte pe Umran că Cemal a angajat pe cineva să îl ucidă pe Yildirim dacă nu se întâlnește cu el pentru o seară. Umran e într-o situație foarte dificilă și până la urmă alege să îi salveze viața lui Yildirim și merge la Cemal.

Volkan a aflat că fosta lui iubită e însărcinată și el e tatăl copilului. Se decide să își asume responsabilitatea și pleacă în America la ea. Le lasă câte un bilet lui Hayat și Hayal în care le spune motivul plecării lui.

Jurnalistul angajat de Cansel a urmarit-o pe Umay, a fotografiat-o când s-a întâlnit cu Yildirim într-o seară și publică știrea spunând că sunt amanți.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.