Surorile – episoadele 40-42 (rezumat)

0 2,490

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Publicarea imaginilor cu Umay și Yildirim șochează familia Karay. Pentru Reşat este o lovitură care îi afectează atât de mult sănătatea încât are din nou nevoie de transplant de inimă. Umay încearcă să își salveze reputația printr-o conferință de presă în care neagă zvonurile.

Plecarea lui Volkan le ajută pe Hayat și Hayal să treacă peste neînțelegerile lor.

Umran a acceptat să se întâlnească cu Cemal fiindcă era singura ei soluție ca să îl împiedice să îl ucidă pe Yildirim. Cemal o bate cu sălbăticie apoi îi spune să se întoarcă la Hayat și să îi transmită salutările lui pentru că și ea va urma. Umran se întoarce cu greu acasă. Hayat o găsește în fața casei aproape inconștientă. Strigă după ajutor și chiar atunci apare Yildirim și o duc împreună la spital. Când își revine, Umran spune poliției că 2-3 tipi au vrut să o jefuiască și au bătut-o dar nu își amintește fețele lor. Yildirim își dă seama că minte iar Umay regretă că a trimis-o la Cemal.

După câteva zile, Umay află ca Reșat a închiriat un apartament pentru Cansel și îl forțează să o scoată afară. Îi cere lui Reşat și să îi dea toate acțiunile firmei. Reşat e atât de încolțit încât apelează la ultima lui soluție: se umilește în fața lui Yildirim (cu toate că crede că e amantul soției lui) rugându-l să îi spună ceva despre Umay care să-l ajute să scape de ea însă Yildirim e preocupat de problemele lui și nu îl ajută pentru că nu înțelege cât e de disperat.

Umran se decide să scape de Cemal. Se întoarce la el și reușește să ia dovezile cu care o amenința pe Umay și care erau ascunse în pădure în satul lor. Umay merge să o ajute și când vede că a recuperat dovezile vrea să îl împuște pe Cemal. Umran vrea să îl denunțe și până se contrazic ele apare Cemal înarmat, o lovește pe Umay și ea scapă pistolul din mână. Cemal le spune că le va ucide pe amândouă și îndreaptă arma spre Umay. În ultima scenă Umay îi spune lui Umran că i-o încredințează și pe Hayal apoi se aude un foc de armă dar nu se știe cine a fost împușcat.
Între timp, Yildirim a aflat că copilul lui trăiește iar Hayal a aflat că Reşat are o aventură cu servitoarea Cansel.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata