Surorile – episoadele 43-45 (rezumat)

1 3,387

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Umran îi salvează viața lui Umay împușcându-l mortal pe Cemal. Vrea să se predea poliției dar Umay îi spune că nu o lasă să își distrugă și restul vieții pentru Cemal care oricum e considerat a fi decedat. Îl îngroapă împreună într-o anexă a casei lor din sat și dimineața se întorc acasă.

Yildirim a aflat că Umay nu a făcut avort dar a dat copilul spre adopție și că Umran nu a fost cu ea la acel medic unde a trimis-o Rezzan.

Umran avea de gând să plece imediat dar se decide să mai rămână o perioadă pentru că Hayal are nevoie de sprijinul lui Hayat după ce a aflat de Reşat și Cansel.

Seara, cineva lasă în fața porții un bilet pentru Umran pe care scrie “ucigașă”. Hayat vede biletul și vrea să îl ducă la poliție ca să cerceteze cine l-a adus. Umran e în stare de șoc iar Umay îi spune lui Hayat să nu o mai preseze și o convinge să nu spună poliției pentru că vor ajunge din nou în atenția mass-mediei. E interesant că tocmai atunci a fost o pană de curent și camerele de supraveghere din stradă nu au funcționat iar Kevser atunci ieșise afară.

Yildirim vrea să își caute copilul și fiindcă nu poate să o contacteze pe Umay, încearcă să afle de la Umran unde este dar nici ea nu îi spune nimic pentru că știe că Hayat îl urăște și va fi și mai nefericită să afle că el e tatăl ei.

Umay îl pune pe Reşat să semneze documentele prin care îi transferă toate acțiunile apoi îl scoate afară din casă.

În altă seară, apare încă un bilet pentru Umran pe care scrie că și-a ucis soțul, dar de data aceasta numai Hayat îl citește și nu îl mai arată mamei sale.

Umay vrea să îl împiedice pe Yildirim să afle cine e copilul lui fiindcă nu vrea un nou scandal acum când e atât de aproape de divorț și de a obține proprietățile lui Reşat. Totuși planurile ei eșuează și până la urmă ajunge față în față cu Yildirim care o roagă să îi spună cui a dat copilul. Ca de obicei, Umay profită de situație ca să îl facă să își schimbe părerea despre Umran și îi răspunde că i-a dat ei copilul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

1 Comentariu
  1. Dennysa spune

    Serialul Fazilet se poate sa l traduce ti multumesc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata