Surorile – episoadele 47-50 (rezumat)

2 4,792

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Umay îi spune lui Yildirim că au avut un fiu și i l-a dat lui Umran ca să îl ducă într-un loc potrivit. După aceea regretă că i-a spus asta fiindcă se teme că va afla că Hayat e fiica lor. Angajează pe cineva să îi găsească un tânăr de aceeași vârstă cu Hayat care a fost părăsit la naștere. Găsește un băiat pe nume Savaş Ekim, care a crescut pe străzi, e curajos dar îi place să intre în belele, are câteva infracțiuni minore în cazier și ar face orice pentru bani și o viață mai bună. Îl angajează pe Savaş fiindcă nu are timp să caute pe cineva mai puțin periculos. Îi dă câteva indicii lui Yildirim ca să îl găsească singur pe Savaş și să creadă că e fiul lui.

Umay este cea care îi trimite acele bilete amenințătoare lui Umran ca să o facă să creadă că cineva a văzut-o când l-a împușcat pe Cemal. Astfel Umran va rămâne sub controlul ei crezând că are nevoie de ajutorul ei.
Cum biletele continuă să apară zilnic, Hayat vorbeste cu servitoarea să nu i le mai dea mamei sale. Ea e sigură că Idil le trimite și vrea să dovedească asta.

Umay îi dă lui Reşat să semneze actele de divorț iar mai târziu el o cheamă să se întâlnească la firmă unde îi trimite pe angajați acasă și o așteaptă înarmat.

După câteva zile de căutări, Yildirim îl găsește pe Savaş. Îl vizitează imediat la atelierul unde lucrează și îl duce acasă fiind sigur că e fiul lui. Umran este acasă la Yildirim întâmplător și e șocată când îi spune că e fiul lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

2 Comentarii
  1. arhip lenuta spune

    foare bun serial -surorile -bravoooooo….m-am delectat foarte mult -mai astept asemenea seriale care te tine an suspans -foooooooarte bun serial multumesc an numele tuturor care l-au vizionat-asteptam altele noi tot asa bune-lenus.

  2. Mihaela spune

    Foarte frumos a fost serialul SURORILE, dar fi câte am citit aici are un final tragic… 😢😢 Mi-aș fi dorit totuși ca Umay Karay și Ildirim să nu moară. 😢😢 Am îndrăgit-o foarte mult pe Umăr Karay. 😞😞

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata