Surorile – episoadele 51-53 / Finalul sezonului 1 (rezumat)

0 5,838

Umran e sigură că Umay l-a angajat Savaş să pretindă că e fiul lui Yildirim. Încearcă să îi spună lui Yildirim dar el e sigur că l-a găsit singur și că Umay nu a avut nici o legătură cu asta.
Reşat încearcă să o împuște pe Umay însă nu poate să o facă. Umay nu anunță poliția dar o anunță pe Lebriz iar ea îl internează în spital la psihiatrie pentru câteva zile.

Hayat se întâlnește cu Savaș încă din prima zi a sosirii lui în casa lui Yildirim iar Umay îi vede povestind în stradă. Îi amintește apoi lui Savaş că i-a impus să nu meargă acasă la Yildirim și să nu se apropie de familia ei. Savaş pleacă imediat din casa lui Yildirim pe motiv că Rezzan nu îl vrea acolo. Primește o sumă mare de bani de la Umay și se întoarce la atelierul său dar este prins de niște golani, bătut grav și jefuit. Yildirim îl găsește și îl duce la spital.

Hayat află că Savaş e fiul lui Yildirim și încearcă să afle cine e mama lui pentru că își dă seama că Savaş are aceeași vârstă ca ea și se gândește că Yildirim a avut încă o iubită pe lângă Umran și Umay.

La insistențele lui Yildirim, Savaş se întoarce acasă la el când este externat. Îi spune lui Umay că a fost jefuit și să îi recupereze banii dar ea crede că minte ca să obțină mai mulți bani de la ea. Se amenință unul pe celălalt și nici unul nu cedează. Mai târziu, Savaş le vizitează pe Hayat și pe Hayal pe motiv că numai pe ele le cunoaște în cartier dar scopul lui e să o sperie pe Umay. În același timp și Hayat are un scop ascuns când îl primește în vizită: să afle cine e mama lui.

Umran primește un bilet de amenințare în care este șantajată pentru 1 milion de lire. Umay îi spune că va plăti ea cu condiția să nu îi spună lui Yildirim că Savaş nu e fiul lui. Umran își dă seama că Umay este cea care trimite biletele și se decide să schimbe jocul în favoarea ei. Începe să trimită și ea bilete de amenințare în care ridică suma cerută iar Umay se panichează pentru că crede că cineva i-a aflat secretul. Îl întreabă pe Savaș dacă el este cel care o șantajează iar el nu neagă ca să o lase să creadă că o are la mână. Umay se decide să scape de el și pune pe cineva să îl ucidă.

Rezzan nu poate să îl convingă pe Yildirim să facă un test ADN așa că face ea pe ascuns.
Reşat merge acasă la Umay pe motiv că vrea să discute despre divorț și îi pune otravă în cafea. Umay își pierde cunoștința apoi el sună la poliție și se predă.

Faptul că Umay l-a făcut pe Yildirim să spună “fiu” unui străin, a umplut paharul lui Umran. S-a săturat de jocurile ei și vrea să pună capăt tuturor secretelor. Îi scrie o scrisoare lui Yildirim în care îi spune că Hayat e fiica lui și că ea pleacă și i-o încredințează lui. Se întâlnește cu el în fața casei lui, îi dă scrisoarea apoi se îndepărtează să plece. Apare Hayat care o vede cu bagajul în mână și o întreabă unde pleacă. Ajung și Rezzan care tocmai a primit rezultatul testului ADN și Savaş care vrea să discute ceva cu Yildirim. Toți se află în același loc în stradă când apar tipii angajați de Umay să îl ucidă pe Savaș. Trag focuri de armă spre el iar Yildirim se pune în fața lui și este împușcat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.