Surorile – episoadele 28-30 (rezumat)

0 2,712

Hayal o presează pe Hayat să îi spună la ce s-a referit când a spus că Idil i-a văzut pe ea și Volkan iar Volkan salvează situația mințind că îi organizează o petrecere surpriză pentru ziua de naștere. Apoi îi spune lui Hayat între patru ochi că i-a spus lui Idil că sărutul lor nu semnifică nimic și că nu e importantă pentru el. Aceste vorbe o întristează pe Hayat dar nu răspunde nimic.

Yildirim îi urmărește pe Umran și pe Cemal și îi ajunge din urmă pentru că au fost opriți de poliție pentru un control de rutină, o ia pe Umran în mașina lui, o duce acasă și o roagă să stea departe de Cemal (pe care îl cunoaște sub numele Eşref), pentru că i se pare că nu e un om bun.

Seara, Cemal o atacă pe Umran în fața casei iar Volkan care tocmai trecea pe acolo îl oprește dar nu îi vede fața. Cemal fuge și Volkan îl urmărește cu mașina. Îl prinde într-o pădure însă Cemal îl lovește cu o piatră în cap și scapă. Toată familia se alarmează și vor să anunțe poliția fiindcă se tem pentru Volkan însă chiar atunci el apare bandajat la cap și le spune că atacatorul i-a scapat.

A doua zi Lebriz îi propune lui Umran să lucreze pentru ea la galerie. Umran acceptă iar Umay îl anunță imediat pe Cemal și îi dă adresa galeriei. Cemal îi face o vizită chiar din prima zi.

Umay este hotărâtă să-și impună brandul printr-un spectacol uriaș fără să știe ce surpriză i-a pregătit Reşat. În seara prezentării de modă organizată de Umay, Idil îi pune un drog în băutură lui Hayat. Umay observă că nu se simte bine dar crede că e doar din cauza emoțiilor și insistă să participe la prezentare.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.