Surorile – sezonul 2 episoadele 54-55-56 (rezumat)

1 2,688

Trei luni au trecut de la ziua când Yildirim a fost împușcat. El a supraviețuit însă nepoata sa Idil a fost împușcată și a murit. Și Umay a supraviețuit și are un plan bine pus la punct prin care să îi recupereze pe Yıldırım și pe Hayat.
Umran s-a întors în casa ei și se învinovățește pentru ce s-a întâmplat cu Yildirim dar nu mai are curajul să îi spună adevărul. Totul se schimbă când Rezzan apare la ușa ei și îi spune că a citit scrisoarea pe care i-a dat-o lui Yildirim și acum știe că Hayat e fiica lui. Îi propune să se întoarcă în Istanbul, să locuiască în casa ei și să îi ajute pe Yıldırım și pe Hayat să se regăsească dar pe ascuns. Umran acceptă fără să știe că o așteaptă un mare pericol. Tatăl lui Idil, un afacerist de succes și un om fără scrupule, s-a întors în Istanbul să răzbune moartea fiicei sale și să îi facă să plătească pe Yıldırım și pe toți apropiații lui. Rezzan știe lucrul acesta de aceea nu vrea să se afle că Hayat e nepoata ei, ca să o protejeze.

Hayat încă locuiește la Umay iar Savaş la Yildirim și s-au împrietenit în ultimele luni. În timp ce Hayat crede că Savaş e verișorul ei (i-a spus că e fiul lui Umay), el începe să se îndrăgostească de ea.
Savaș știe că Umay i-a pus pe mafioții aceia să îl ucidă și pentru că ea încă refuză să îi dea banii care îi datorează, el îi spune lui Reşat că ea și Yildirim au un copil și că l-a plătit să mintă că el e fiul lor. Reșat e în închisoare dar are mari șanse să fie eliberat și informația aceasta l-ar putea ajuta.

Adnan, tatăl lui Idil a început să își pună în aplicare planul de răzbunare și îi implică pe toți cei apropiați lui Yildirim chiar și pe Umay și pe Hayat. Umay e în pragul falimentului și el e singurul care se oferă să facă afaceri cu ea. Pe de altă parte, un tip care lucrează pentru Adnan (e posibil să fie fiul lui) o urmărește pe Hayat iar ea observă și îl întreabă indignată cine e. Apar doi tipi și îi fură geanta apoi seara tipul acesta o vizitează acasă și îi spune că i-a recuperat geanta (de fapt el i-a pus să o fure). Savaş e gelos și îl scoate afară din curte iar el îi lasă o carte de vizită lui Hayat înainte de a pleca. A doua zi, Hayat merge la biroul lui ca să afle ce urmărește iar el îi propune să îi picteze pereții biroului contra cost, promițând că după ce termină și după ce vor stabili o legătură și vor avea încredere unul în celălalt, îi va spune cine e și ce vrea de la ea. Hayat acceptă pentru că are nevoie de bani ca să o aducă pe Umran în Istanbul dar și pentru că îi place misterul acesta și vrea să îl dezlege.

Episodul se încheie cu mutarea lui Umran în casa lui Rezzan; va lucra acolo ca servitoare. Yildirim le cere o explicație iar Rezzan îi spune că a citit scrisoarea și de aceea a chemat-o dar nu îi spune ce scria în ea. Lebriz a aflat că Umay il iubește pe Yildirim și că Yıldırım o iubește pe Umran. E geloasă pe ea și când o vede în casa lui, o sună pe Hayat și o cheamă acolo. Hayat merge acasă la Yildirim și e șocată când Umran îi deschide ușa.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.