Tablou de familie episodul 17 (rezumat) Azra și Sergen divorțează

14,403

Moartea subită a lui Faruk a zguduit profund pe toată lumea. Fetele fac față durerii fiecare în felul ei. Guneș se gândește că poate căsătoria ei cu Yalin a adus ghinion în familiile lor.
Sanem este profund afectată și de plecarea lui Ural, care tot în ziua nunții a părăsit-o fără niciun cuvânt.

O mare surpriză neplăcută așteaptă familia Cevher odată cu scrisoarea lăsată de Faruk în care le-a rugat pe fete să aibă grijă de sora lor, Deniz. Ca să fie sigur că vor face asta, i-a lăsat moștenire lui Deniz acțiunile lui, astfel vor fi nevoite să lucreze împreună.
Planul lui Faruk de a o apropia pe Deniz de surorile ei, este dat peste cap de intervenția lui Nazan. Ea obține împuternicirea de la Deniz pentru a-i gestiona acțiunile și le vinde lui Bora, un tip care așteaptă de mult momentul răzbunării pe Colpan și pe Erman.

Deniz susține că nu a fost de acord cu vânzarea acțiunilor și că ea vrea să îi îndeplinească dorința tatălui ei. Sanem o crede și îi propune să rămână în oraș și să lucreze în compania lor, ca asistentă a ei fiindcă și ea a absolvit recent dreptul.

Azra decide să amâne divorțul pentru a fi alături de Sergen pe perioada tratamentului.
Pe de altă parte, Yıldırım este sigur că Sergen minte și vrea să îi strice jocul dar nu găsește nici o dovadă.
Cu câteva clipe înaintea înfățișării pentru divorț, Miray o imploră pe Azra să nu divorțeze. După aceea, Miray îi spune lui Yildirim să se îndepărteze de familia lor. Atunci Azra află că fata i-a văzut sărutându-se. Văzând că Miray îi cere să ierte trădarea lui Sergen dar are o reacție atât de dură față de ea și Yildirim, Azra face o mișcare neașteptată.
Când Sergen o întreabă de ce Miray este atât de supărată, Azra îi spune că fiica lor a aflat că el este pe moarte. Astfel ea îl testează pe Sergen fiindcă s-a decis să aibă încredere în Yildirim și să facă ceva pentru a putea să fie cu el.
Sergen nu vrea ca copiii lui să sufere din cauza minciunii lui și în timpul procesului, recunoaște că nu este bolnav și acceptă un divorț de comun acord.

În varianta originală a serialului, acesta este episodul 15.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.