Tablou de familie episodul 18 (rezumat) Azra și Yildirim sunt în sfârșit împreună

14,752

Noul partener al casei de avocatură zguduie toate balanțele. Colpan, Sanem și Erman iau măsuri pentru a afla cine este acest om misterios.

Azra trece printr-o perioadă dificilă când copiii o învinuiesc pe ea pentru divorț.
Miray îi spune lui Sergen că i-a văzut pe Azra și pe Yildirim sărutându-se. Sergen merge la companie foarte furios și se bate cu Yildirim apoi îi spune lui Azra că îi va lua custodia copiiilor lor.
Peste toate acestea, Azra are parte și de fericire. Între ea și Yildirim nu mai este niciun obstacol și în sfârșit pot să fie împreună.

Tinerii pun la cale un plan și îi împacă pe Zafer și Nursen.
Colpan nu este de acord ca Deniz să lucreze în compania lor pentru că nu are încredere în ea. Când Sanem vede că Deniz este entuziasmată că va lucra cu ea, nu poate să o dezamăgească și o duce la birou dar o ascunde de Colpan.
Nu trece mult însă, și Colpan o aude pe Deniz vorbind la telefon cu mama ei să îi dea jumătate din banii obținuți pe acțiuni. Deniz susține că vrea acei bani doar ca să își recupereze acțiunile dar Sanem nu o mai crede.

Azra o ajută pe Defne să vadă că ascultând sfaturile avocatului ei și făcându-i rău lui Hizir, nu face decât să o piardă pe fiica ei care va ajunge să o urască.
Defne îl concediază pe avocat. Sergen o vede ieșind plângând din firmă și o duce la o cafenea și vorbesc. Defne povestește cum rudele ei au căsătorit-o cu Hizir și ce a determinat-o să își abandoneze fiica la naștere.
În ziua procesului lor, Azra este surprinsă când află că Sergen este noul avocat al lui Defne.
Deși povestea lui Hizir este emoționantă, judecătorul este pe cale să decidă în favoarea lui Defne însă în ultimul moment, Sergen face ceea ce este corect și o convinge pe Defne să accepte o custodie comună. Astfel Ece îi va avea pe ambii părinți și toată lumea este fericită.

Bora află despre capcana pe care Yildirim, Erman și Colpan i-au întins-o lui Serhat. Îi încolțește cu informațiile care i-ar putea costa licența și îi forțează să îl numească pe el președintele consiliului de administrație. După aceea li-l prezintă pe noul partener, Sergen, cu care s-a hotărât să se asocieze când a văzut că și el este dușmanul lor.

În varianta originală a serialului, acesta este episodul 16.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.