Telenovele care te vor face sa te indragostesti de Televiziunea Turcă

0 1,490

Poveștile exagerate de iubire sunt intotdeauna subiectul principal in romanțele turcești , similar cu valul de telenovele Spaniole/Mexicane care facusera furori in Romania cu ani in urma. Turcia este cel mai mare exportator de televiziune din lume, după Statele Unite, iar ca atare serialele turcești au devenit un fenomen social datorită popularității lor internaționale inca de la inceputul anilor 2000. Aici sunt cateva dintre cele mai bune Telenovele Turcesti care cu siguranta fiind vazute te vor face sa te indragostesti de Televiziunea Turcească.

Iubire și răzbunare (Cesur ve Güzel )

Povestea de dragoste a fiicei unui om bogat și a unui tânăr al cărui tată a fost ucis de tatal acestei fete cu ani în urmă. Îți poți imagina cât de complicat devine totul, având în vedere circumstanțele.

Yaman (Medcezir)

Adaptat dupa serialul american The O.C. Un tip frumos dar sarac se indragosteste de o fata bogata, serialul ofera locatii frumoase , haine sic si o multime de lupte si intrigi.

Fatmagul (Fatmagül’ün Suçu Ne?)

Seria se învârte în jurul personajelor Fatmagul și Kerim. Fatmagul, care intr-o noapte este violata de 3 tipi sub influența alcoolului și a drogurilor. Kerim care este prieten cu cei 3 violatori si prezent în timpul incidentului. Kerim insa nu a luat parte la viol dar totusi are remuscari. Povestea devine complicata când Kerim se îndrăgostește de Fatmagul și o va sprijini în lupta împotriva violatorilor ei.

Dragoste infinita (Kara Sevda )

O tânăra artista se găsește obligata să-și sacrifice povestea de dragoste pentru ascunderea unui secret de familie. Un serial foarte bun cu multa romanta si totodata si foarte multa drama.

Pasarea matinala (Erkenci Kus)

Sanem, o tanara care viseaza sa devina scriitoare, este presata de parintii ei sa aleaga fie o casatorie aranjata fie sa isi gaseasca un loc de munca corespunzator. Grabita într-un nou loc de muncă la o companie de publicitate, ea foarte rapid se indragosteste de seful ei, Jan.

Suleyman Magnificul (Muhteşem Yüzyıl)

Suleyman Magnificul este una dintre cele mai de succes drame istorice, o mulțime de răsturnări si intrigi, emoții exagerate costume și seturi uimitoare. Povestea se desfasoara dupa viața sultanului otoman, Süleyman Magnificul, și soția sa Hürrem Sultan.

Iubire ascunsa (Aşk-ı Memnu)

Behlül și Bihter se indragostesc complet unul de celălalt și devin înecați de pasiunea ce o au unul pentru celălalt. Povestea lor secretă de dragoste va afecta fiecare membru al familiei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.