Termeni si Conditii

Termeni și condiții (“Termeni”) Ultima actualizare: 03 iulie 2019 Citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a utiliza site-ul nostru tolbacudetoate.com. Accesul și utilizarea Serviciului este condiționată de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul. Prin accesarea sau utilizarea Serviciului sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu nici o parte a termenilor, este posibil să nu accesați Serviciul.

Conturi Atunci când creați un cont la noi, trebuie să ne furnizați informații exacte, complete și actuale. Nerespectarea acestor prevederi constituie o încălcare a Termenilor, ceea ce poate duce la terminarea imediată a contului dvs. în Serviciul nostru. Sunteți responsabil pentru protejarea parolei pe care o utilizați pentru a accesa Serviciul și pentru orice activități sau acțiuni aflate sub parola dvs., indiferent dacă parola dvs. este la Serviciul nostru sau la un serviciu al unei terțe părți. Sunteți de acord să nu dezvăluiți parola niciunei terțe părți. Trebuie să ne anunțați imediat după ce ați dat la cunoștință orice încălcare a securității sau utilizarea neautorizată a contului dvs.

Site-ul nostru poate contine link-uri catre site-uri web sau servicii ale tertilor care nu sunt detinute sau controlate de tolba cu de toate. Tolba cu de toate nu are niciun control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitatea sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale acelor părți terțe . Recunoașteți și sunteți de acord că Tolba cu de toate nu va fi răspunzător, direct sau indirect, pentru niciun prejudiciu sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de sau în legătură cu folosirea sau dependența de astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii. Vă recomandăm cu insistență să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri sau servicii ale unor terțe părți pe care le vizitați.

Legea aplicabilă Acești Termeni sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile României, fără a ține seama de dispozițiile sale privind conflictul de legi. Eșecul nostru de a aplica orice drept sau dispoziție a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. Dacă o prevedere a acestor Termeni este considerată nevalabilă sau inaplicabilă de către o instanță, restul prevederilor acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord între noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le putem avea între noi cu privire la Serviciu.

Modificări : Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau de a înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire se va inampla, vom încerca să furnizăm o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a oricăror noi condiții. Ceea ce constituie o schimbare va fi determinat la discreția noastră. Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după intrarea în vigoare a acestor revizuiri, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, nu mai utilizați Serviciul.

Dacă aveți întrebări referitoare la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.