Totul pentru familia mea episodul 1 (rezumat)

1,152

În centrul poveștii sunt patru frați, Kadir, Omer, Asyie și Emel. Ei duc o viață modestă dar fericită și liniștită alături de părinții lor Hatice și Veli.
Hatice lucrează ca menajeră pentru o familie înstărită în timp ce soțul ei lucrează în construcții pentru aceeași familie.
Într-o dimineață când Hatice merge să facă curățenie la casa de vacanță, îl găsește pe șeful ei Akif acolo cu amanta lui Suzan.
Suzan este căsătorită cu Kenan, partenerul de afaceri al lui Akif.
Hatice promite că nu va spune nimănui și pleacă în grabă. În drum spre stația de autobuz, îl sună pe soțul ei și îi spune.
Ca să fie sigur că Hatice va păstra secretul, Akif merge după ea și insistă să accepte o sumă de bani în schimbul tăcerii ei.
În timp ce ei se îndreaptă spre firma lui, fac un accident de mașină. Akif îi lasă pe Hatice și pe șofer în mașină și fuge pentru că nu are cum să explice prezența lor acolo.
Imediat după aceea niște trecători cheamă salvarea.

Mai târziu, Akif trimite pe cineva la spital să vorbească cu familia ei. Veli refuză ajutorul oferit și merge să îi ceară socoteală lui Akif pentru accident.
Se întâlnesc pe șantier și discuția lor duce la o luptă între ei. Accidental, Veli cade de pe clădire și moare. Akif pleacă imediat din acel loc și nimeni nu știe ce s-a întâmplat.
Hatice moare și ea la spital.

Într-o singură zi, copiii au rămas orfani de ambii părinți.
După înmormântare, rudele lor se ceartă între ei pentru că nici unul nu vrea să îi ajute. Kadir îi aude și le spune că nu au nevoie de ajutorul lor pentru că el va avea grijă de frații lui.
Cu toate acestea, Kadir nu reușește să își găsească un loc de muncă.
O săptămână mai târziu sunt scoși afară din casă fiindcă nu au plătit chiria de câteva luni.
Unchiul lor Orhan, care locuiește alături, este un om bun și îi primește la el dar soția lui, Sengul, face un scandal uriaș și amenință cu divorțul.
Atunci copiii pleacă dar fiindcă nu au unde să meargă, îl roagă pe Orhan să le permită să stea în magazia lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.