Totul pentru familia mea episodul 10 (rezumat)

5,025

Omer rătăcește pe străzi neștiind unde să meargă. Ayșe îl sună și îl invită să locuiască la ea câteva zile. Aflând că ziua lui de naștere se apropie, îi cumpără cadou uniformă nouă, geacă și încălțăminte ca să nu fie nevoit să se întoarcă acasă după ele dar ea nu știe nimic despre situația lui ci crede că este bogat.

Orhan și Șengul sunt mulțumiți că Omer și-a retras plângerea pentru că nu au vrut să aibă mai multe probleme cu Akif sau cu familia lui Berk.
Șengul e șocată când află că au ars banii și îi spune lui Akif, crezând că poate i se va face milă și le va da bani din nou.
Akif îl întâlnește pe Omer și îi oferă un loc de muncă la compania lui, ca asistent, încurajându-l și povestindu-i că și el a pornit de la zero.
Omer începe să aibă din nou speranța că își va schimba viața lui și pe a fraților lui și că poate într-o zi vor avea parte de luxul pe care îl vede în casa lui Ayșe.

Orhan îi pune pe Ogulcan și pe Kadir să promită că nu îi vor face nimic lui Berk. Când Mazlum află situația, merge și îl amenință pe Berk ca să nu le mai facă necazuri prietenilor lui. Akif îl avertizează și el pe Berk.
Mazlum se angajează la cafenea cu Kadir.

Melisa se bucură când află că Kadir va rămâne în oraș și că s-a despărțit de Susen.
La fel, Doruk și Asyie se bucură că nu vor fi despărțiți de o distanță atât de mare.
Fiindcă Asyie nu prea are încredere în el, Doruk vrea să îi arate că se poate schimba și începe să facă tot felul de gesturi, fiind mai amabil cu cei din jur și făcând opere de caritate.

Omer începe să lucreze cu Akif după ore dar în scurt timp vede că nu va fi atât de ușor să se îmbogățească precum credea. Când merge cu Akif pe șantier pentru niște documente, Akif îl pune să-i șteargă papucii. Kadir se află și el pe șantier în acel moment și este devastat când îl vede pe Omer. Îi spune că el a vrut să îl ajute să-și continue studiile și să nu fie nevoit să se umilească astfel pentru bani.

Doruk află că este ziua lui Asiye și merge acasă la ea și îi dăruiește flori și un cadou. Când Kadir îi vede, Asiye trebuie să îi spună că se plac. Kadir îi spune că va fi cu ochii pe Doruk pentru că nu are încredere în el.
Omer își sărbătorește ziua de naștere cu Ayșe și prietenele ei.
Tolga, fostul iubit al lui Ayșe, merge și el acolo cu Berk și îl provoacă pe Omer amuzându-se pe seama lui pentru că locuiește într-un coteț. Omer îl bate grav pe Tolga apoi crezând că l-a ucis, se întoarce acasă și își cere scuze de la Kadir pentru reproșurile pe care i le-a făcut. Imediat după aceea este arestat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.