Totul pentru familia mea episodul 107 (rezumat)

7,390

Orhan este foarte supărat după ce a fost concediat. Îi cere socoteală colegului care l-a ajutat pe Sarp și care a mințit că el a furat tabletele din școală însă nu rezolvă nimic.
În scurt timp găsește un post la altă școală dar i se cere recomandare de la vechiul loc de muncă.
Între timp, Afra află că Sarp i-a întins cursa și îl șantajează. Auzind discuția lor, verișorii Eren îl încolțesc pe Sarp și îl determină să recunoască ce a făcut.
Ulterior Ahmet merge acasă la Orhan și își cere scuze. Orhan nu vrea să mai lucreze pentru el după ce l-a concediat de atâtea ori pe nedrept dar se bucură că măcar s-a descoperit adevărul și că și-a salvat onoarea.

Ahmet le spune copiiilor că nu vrea ca șederea fostei soții în casa lui să îi afecteze relația cu Suzan.
Șeval spera că se vor împăca și face o scenă când află că el este deja într-o relație cu Suzan. Copiii îi spun lui Ahmet că vor pleca și ei dacă o scoate afară pe Șeval.

Akif află despre ajutorul pe care Ayla i-l oferă lui Elif. Ayla îi spune că îi este milă de ea dar el nu este convins. O trage de limbă pe Elif și când află că mama ei a murit în apropierea casei lui Ayla, își dă seama că nu este o coincidență.

Tensiunea dintre Ogulcan și Susen îl supără pe Omer. Fiindcă nici unul nu îi spune ce problemă au, el le spune că nu mai vorbește cu ei până când își rezolvă neînțelegerile.
Atunci Susen se hotărăște din nou să spună tot adevărul. Întâi merge să vorbească cu Tolga și să îi spună cum a murit sora lui.
Întâmplarea face că îl găsește pe Tolga în timp ce trece strada cu căștile pe urechi și îl salvează, împingându-l din fața mașinii care se apropie cu viteză de ei. Susen este lovită de mașină și este rănită.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.