Totul pentru familia mea episodul 11 (rezumat) Suzan află că Omer este fiul ei

3,216

Omer este arestat dar Kadir merge la spital să vorbească cu Tolga și îl convinge să își retragă plângerea.
Tolga vrea răzbunare iar Kadir se lasă bătut de el în locul lui Omer.
Omer îi spune lui Ayșe povestea lui și de ce și-a pierdut cumpătul și l-a bătut pe Tolga. Atunci Ayșe îl înțelege și îl iartă.

Șengul îi aude pe Orhan și pe Kadir vorbind și află că Omer este fiul lui Suzan. Ca să fie sigură, face un test ADN.
Din acea clipă își schimbă total atitudinea, le gătește celor patru orfani mâncarea favorită, le spune că de acum înainte vor mânca la masa ei și le cumpără lui Omer și lui Asiye un telefon.
Toți cred că ea face aceste lucruri pentru ca Orhan să o ierte.

Omer îi spune lui Akif că nu mai vrea să lucreze pentru el ci va studia și va deveni doctor. Îi spune că drumurile lor sunt diferite și că el vrea să fie un om cinstit așa ca familia lui.

Harika vrea să îi despartă pe Doruk și pe Asiye. Pentru ca Asiye să fie exmatriculată, fură rezultatele unui test de la profesor și le pune în geanta ei dar apoi Doruk spune că el le-a furat și că le-a pus în geanta lui Asiye pentru ca să nu fie prins.
Doruk este pedepsit și le spune părinților lui că a mințit ca să o salveze pe colega de care s-a îndrăgostit, însă nu le spune că este Asiye fiindcă nu ar accepta-o niciodată.
După acest eveniment, Asiye acceptă să fie iubita lui Doruk dar Berk intervine între ei și reușește să îi despartă. El îl înregistrează pe Doruk când vorbește despre diferențele dintre ei și spune că vrea să închirieze o casă pentru ea și pentru frații ei.

Kadir și Omer zugrăvesc casa lui Suzan.
Suzan este foarte amabilă și vorbind cu ei află că locuiesc în magazia lui Orhan și îi întreabă de ce nu și-au închiriat o locuință cu banii de la ea. Băieții îi spun că au plătit datorii cu ei dar când se întorc acasă, o întreabă pe Șengul de ce nu le-a spus de acei bani.
Șengul le spune că știa că nu îi vor accepta și că a plătit cu ei taxa școlară pentru Ogulcan și Aybike.
Orhan vrea să îndrepte greșeala și vinde electrocasnicele cumpărate de Șengul ca să le dea banii înapoi.
Atunci Șengul se înfurie și merge să îi spună lui Suzan că Omer este fiul ei.
Kadir și Omer se află acasă la Suzan când sosește Șengul. Orhan îi spune lui Kadir prin telefon să o oprească pe Șengul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.