Totul pentru familia mea episodul 12 (rezumat) Omer află că Suzan este mama lui

2,793

Șengul i-a spus lui Suzan că Omer este fiul ei. Suzan se uită tulburată spre Omer apoi pleacă fără să spună nimic.
Văzând reacția lui Suzan, Șengul înțelege de ce Kadir și Orhan nu i-au spus lui Omer.

Pe tot parcursul episodului, Doruk încearcă să o convingă pe Asiye să îl ierte.
Omer se angajează la un magazin de telefoane. Tolga și Berk îi pun somnifere în ceai când este la magazin și după ce adoarme, fură câteva telefoane.
Când proprietarul magazinului îi cere lui Omer să-i plătească costul telefoanelor, Ogulcan vrea să îl ajute și îi cere bani împrumut lui Melisa. Melisa îi dă un colier iar el achită datoria verișorului său fără să îi spună.

Ogulcan află că Omer este fiul lui Suzan de la părinții lui. Pe de o parte este trist pentru el că a fost abandonat iar pe de altă parte este comic când realizează că e frate cu Harika și încearcă să găsească asemănări între ei.

Omer le spune prietenilor săi că o place pe Ayșe. Kadir și Melisa devin iubiți.
După câteva zile Suzan merge să vorbească cu Kadir și îi spune că ea nu simte că Omer este fiul ei și că ar fi mai bine ca Omer să nu afle și să nu mai deschidă acest subiect care pentru ea oricum a fost încheiat de mult. Totuși vrea să plătească pentru educația lui Omer dar Kadir refuză și îi zice că el nu îi va spune niciodată lui Omer că este un copil nedorit.

Asiye o ajută pe Șengul să facă curățenie în casa lui Nebahat.
Când Nebahat observă că colierul lui Melisa lipsește, o acuză pe Asiye că l-a furat.
Doruk îi ia apărarea dar Asiye se supără foarte tare.
Până la urmă se află că Melisa a vândut colierul pentru a-i ajuta pe Kadir și pe Omer. Fiindcă Akif pretinde să îi plătească costul colierului, Kadir este de acord să lucreze la cafenea patru luni fără să fie plătit.

Șengul îi spune lui Nebahat că Omer este fiul lui Suzan.
A doua zi, este ziua mamei și mamele de la liceul lui Akif organizează un bazar de binefacere.
Suzan a început să facă cercetări la companie pentru a descoperi ce afaceri face Akif. Din cauza aceasta și pentru a-i da o lecție, la finalul evenimentului, Akif ține un discurs despre reunirea unei mame cu fiul ei pierdut și spune că Omer este fiul lui Suzan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.