Totul pentru familia mea episodul 2 (rezumat)

2,706

Copiii se instalează în magazia lui Orhan. Sengul e mulțumită de situație și le dă câteva lucruri, pentru a improviza un pat și o masă.
A doua zi, Segul le ia pe Asyie și pe Emel cu ea și se duce acasă la Akif să îi ceară bani pentru cei patru orfani.
Akif le dă niște bani pe care Sengul îi dă apoi lui Omer ca să închirieze o locuință.

Între timp, Kadir se angajează la un restaurant.
Omer și Melisa, fiica lui Akif, se plac.
Melisa merge să îl viziteze pe Omer și pe frații lui dar nu găsește strada. Ajungând la restaurant, îl întreabă pe Kadir unde locuiesc dar el îi spune că frații lui nu sunt acasă, ca să nu afle că locuiesc într-o magazie.

Omer și Ogulcan, fiul lui Sengul, merg seara la plimbare în oraș și se întâlnesc cu Doruk, fiul lui Akif și cu prietenii lui. Din cauza lui Ogulcan au un conflict cu ei.
Ca să se răzbune, Ogulcan îi zgârie mașina lui Doruk și îi rupe oglinda.
Doruk și grupul lui îi urmăresc până acasă și află că cei patru copiii locuiesc într-o magazie. Toți se râd de ei, cu excepția lui Melisa.
Doruk vrea să depună plângere împotriva lui Ogulcan și a lui Omer dar Kadir îi promite că va plăti el reparațiile pentru mașină.
Kadir află de la Doruk că Akif le-a dat bani surorilor lui și îi duce banii înapoi lui Akif.
Akif îl sfătuiește să lase orgoliul deoparte și să accepte ajutorul lui. Îi propune să lucreze pentru el dar Kadir refuză.

Suzan s-a despărțit de Akif fiindcă se învinuiește pentru moartea lui Hatice.
Ea îi caută pe copii dar o găsește doar pe Sengul acasă și îi dă o sumă mare de bani pentru ei.
Sengul ascunde banii știind că oricum copiii nu îi vor accepta.

Emel a făcut pneumonie. O vecină îl sfătuiește pe Kadir să o ducă la orfelinat pentru că se teme că nu va supraviețui în magazie, fiind iarnă.
Kadir își pierde locul de muncă.
Noaptea plouă în magazie și toate lucrurile lor sunt udate. Temându-se că Emel se va îmbolnăvi și mai grav, Kadir o ia și o duce la orfelinat dar nu poate să o lase acolo și se întoarce după ea.
Neavând altă soluție, lasă orgoliul deoparte și se duce la Akif să îi ceară ajutorul.
Akif acceptă bucuros și îl angajează la cafeneaua liceului pe care îl deține. În plus, le oferă lui Omer și lui Asyie burse de studiu la liceul lui.

Ismet și Seyfi au văzut și au filmat lupta dintre Akif și Veli.
S-au înțeles să îl șantajeze pe Akif și i-au trimis filmarea dar apoi Ismet regretă când vede în ce situație sunt copiii și vrea să le spună cum a murit tatăl lor.
Îl sună pe Kadir și îi spune că îl așteaptă pe șantier în acea seară ca să vorbească ceva cu el.
Seyfi continuă singur șantajul dar este prins de Akif.
Aflând de la Seyfi că Ismet vrea să îi spună lui Kadir, Akif merge pe șantier. Vrea să ia telefonul lui Ismet și să șteargă filmarea și în timp ce se luptă cu el pe o clădire, cade în același fel cum a căzut Veli chiar în fața lui Kadir care tocmai a ajuns.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.