Totul pentru familia mea episodul 23 (rezumat)

3,264

Kadir o urmărește pe Cemile care i-a furat banii.
Cemile merge la club și îi dă banii lui Yeliz ca să își plătească datoria la patronul ei. De fapt, datoria este a iubitului ei dar el când vede geanta cu bani, o convinge pe Yeliz să-i păstreze și să fugă împreună.
Cemile este devastată când îi vede plecând și în timp ce aleargă după mașina lor, cade și se lovește.
Lui Kadir îi este milă de Cemile, o duce la spital, nu o denunță ci spune poliției că Yeliz a furat banii apoi o duce acasă și îi spune să rămână la ei până își găsește o locuință.
Familiei spune că altcineva i-a luat banii.

Suzan află că Omer a plătit taxa școlară a lui Harika.
Asiye nu îl poate ierta pe Doruk pentru că s-a împrietenit cu Tolga însă Doruk aranjează ca ea să cânte cu un prieten de-al lui într-o seară la un club, ca să câștige niște bani.

Akif nu știa că Suzan a pierdut chiar totul și când află, îi cumpără un apartament.
Când o cheamă ca să îi arate apartamentul, Nebahat aproape îi prinde, iar Akif trebuie să îi spună soției că l-a cumpărat pentru ea.

Kadir a cumpărat mobila pentru restaurant și nu poate să o returneze și să își recupereze banii dar Şengül pune la cale o nouă afacere cu o idee practică care îi vine în minte.
Când află că o familie din cartier caută un local ieftin pentru petrecerea de circumcizie a fiului lor, Șengul vine cu ideea să organizeze evenimente în curtea casei lor.
Cu banii obținuți de la prima petrecere, vor plăti tratamentul lui Orhan deoarece Kadir a apucat să plătească doar pentru o săptămână de tratament înainte de a-i fi furați banii.

În cele din urmă se află că Cemile a furat banii. Omer și Șengul vor să o denunțe însă Kadir le spune să nu se amestece în decizia lui pentru că au fost banii lui.
Omer îl întreabă dacă este îndrăgostit de Cemile iar Melisa se întreabă același lucru.
Următoarea zi, Yeliz o sună pe Cemile și îi spune că vor pleca din țară. Cemile insistă să îi spună unde se află ca să o mai vadă o dată.
Sengul aude discuția telefonică și împreună cu Omer și Ogulcan, merge cu Cemile în port.
Ei reușesc să recupereze banii însă apar oamenii patronului de la club și trag focuri de armă asupra lor. Șengul, Ogulcan, Cemile și sora ei sunt răniți. În învălmășeală, iubitul lui Yeliz ia geanta cu bani și pleacă.

Akif este chemat la școală de director pentru o chestiune importantă. Când ajunge acolo, un tânăr pe nume Kaan îl așteaptă și spune că este fiul lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.