Totul pentru familia mea episodul 4 (rezumat)

3,742

În episodul anterior, la petrecerea lui Melisa, Aybike a spus tuturor că i-a văzut pe Akif și pe Suzan sărutându-se. Suzan rămâne șocată dar Akif neagă și îi acuză pe copii de calomnie după tot binele pe care el l-a făcut pentru ei.
Nebahat nu crede că soțul ei o înșeală cu prietena ei.
În schimb, Kenan are îndoieli și când merge acasă îi cere socoteală lui Suzan și din nou îi face reproșuri pentru că ea a avut un copil cu alt bărbat înainte de a se căsători cu el. Se pare că Kenan și tatăl lui Suzan au dat copilul spre adopție și niciodată nu i-au spus lui Suzan unde este fiul ei.

Kadir îi întreabă pe Omer și pe Ogulcan de unde au făcut rost de banii pe care i-au plătit lui Doruk pentru reparația mașinii.
Când află că s-au încurcat cu Mehmet, le spune că îi va plăti el datoria lor.
A doua zi merge să vorbească cu Mehmet dar nu poate ajunge la o înțelegere cu el.
Mehmet îl bate grav pe Kadir, îi mărește datoria și pretinde să îi plătească banii a doua zi.
Melisa îl găsește pe Kadir în stradă rănit și îl ajută să meargă la prietenul lui, Mazlum, și îl pansează. Se oferă să îl ajute să-și plătească datoria dar el refuză.

Din cauza scandalului de la petrecere, Omer, Asyie, Ogulcan și Aybike sunt exmatriculați de la liceu iar Kadir și Orhan își pierd locurile de muncă.
Atunci Sengul îi spune lui Nebahat că Akif l-a ucis pe Veli și o șantajează pentru a-i primi pe toți înapoi la școală și la locul de muncă.
Nebahat cedează dar nu îi spune lui Akif despre șantaj.

Problemele continuă pentru cei patru copii când se întorc la școală.
Harika găsește jurnalul lui Aybike și îl citește în fața tuturor din cafenea. Aybike îi dă o palmă iar mai târziu, Harika o închide în camera frigorifică.
Când se întoarce acasă, Harika îi vede pe Akif și pe Suzan îmbrățișându-se.

Kadir nu reușește să facă rost de bani.
Melisa vrea să îl ajute și fără să îi spună, îl denunță pe Mehmet.
Mehmet își trimite oamenii să îl înjunghie pe Kadir.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.