Totul pentru familia mea episodul 46 (rezumat)

8,032

Şengul își recapătă brusc memoria și spune familiei că l-a confundat pe Akif cu un actor și de aceea a spus că este criminal.
Ea crede că Orhan o va scoate afară dacă află că își amintește totul și se preface că încă are amnezie.
Akif o angajează din nou pentru că vrea să fie aproape dacă își amintește ceva despre el și își dă seama imediat că ea și-a recăpătat memoria.

Omer se angajează ca paznic pe șantier dar din nou întâmpină probleme și este concediat după două zile.
Asiye leșină la școală din cauză că nu se hrănește bine. Kaan o duce la cabinetul medical și îi spune că și el a trecut prin asta. Se oferă să o ajute dar ea refuză și îl roagă să nu îi spună lui Omer.

Harika se împrietenește cu Emir, Dora și Ozge pentru că îi amintesc de zilele când era bogată. Nu le spune că Ogulcan este iubitul ei pentru că îi este rușine cu el și le ascunde că acum este săracă. Ea nu știe că Tolga le-a spus totul despre ea și că ei o folosesc și vor să o atragă de partea lor ca să îl lovească pe Ogulcan în punctul slab.

Resul divorțează în sfârșit de Ayla și vrea să o ceară în căsătorie pe Suzan.
Akif încă are sentimente pentru Suzan și o cheamă la casa de vacanță să discute, neștiind că Doruk a organizat o petrecere surpriză pentru Berk. Când ajung acolo luminile sunt stinse și invitații s-au ascuns așteptând să sosească Berk. Akif și Suzan vorbesc despre relația lor dar și despre moartea lui Hatice și toți aud discuția lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.