Totul pentru familia mea episodul 59,60 (rezumat) Harika pleacă

5,172

Harika nu se poate obișnui cu sărăcia din casa lui Omer și le îngreunează viețile frațior Eren.
Akif se gândește cum să o salveze pe Suzan din închisoare și cum să plătească datoriile companiei, în timp ce trebuie să se ascundă de unii parteneri de afaceri periculoși care au aflat de falimentul lui și cer să le dea imediat banii investiți de ei.

O bătrânică pe nume Sevgi apare acasă la Omer cu o geantă plină cu bani. Se pare că a încurcat casa și îi confundă cu familia ei.
Omer vrea să o ducă la poliție dar amână până a doua zi fiindcă ea adoarme.
A doua zi, vorbește cu ea dar femeia nu vrea nici în ruptul capului să meargă la poliție.
Omer se gândește să o lase să se liniștească și să încerce din nou mai târziu.
El și Asiye pleacă în treaba lor și o lasă în grija lui Emel.
Harika pune ochii pe geanta cu bani.

Nebahat și Ayla sunt ajutate de partenera lor Gozde și află că Akif ar putea să le facă și lor o grămadă de probleme prin compania de cosmetice. Tot de la ea află că nu a dat faliment ci toate proprietățile lui sunt pe compania lor.
Şengül începe să lucreze pentru ele la firmă și îi spune lui Harika că Suzan este la închisoare pentru că Akif și-a păstrat proprietățile în loc să le vândă și să plătească datoria companiei.
Harika își pierde orice speranță. Îi spune lui Suzan că va face rost de bani și va plăti datoria ca să o scoată din închisoare dar Suzan nu vrea să se împrumute de la nimeni ci vrea să își dovedească nevinovăția. Harika realizează că dacă fură banii lui Sevgi și îi folosește pentru eliberarea lui Suzan, vor trăi în continuare în sărăcie. Atunci se hotărăște să ia banii și să plece, să înceapă o nouă viață bogată în alt oraș. Își ia rămas bun de la Suzan apoi se duce acasă la Omer și fură geanta cu bani.

În timp ce Omer citește biletul pe care Harika i l-a lăsat, apare Sevgi cu un bărbat, care spune că este vecinul ei și că bătrâna are Alzheimer și de câteva zile și-a retras toți banii rămași de la soțul ei și se plimbă pe străzi cu geanta cu bani.
Acum frații Eren trebuie să explice că geanta a fost furată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.