Totul pentru familia mea episodul 84 (rezumat) Leyla află că Melisa l-a accidentat pe Kadir

8,361

Gonul o lasă pe Sengul în prăpastie și pleacă dar Akif o aude strigând după ajutor și o găsește. Împreună cu familia o duce la spital și naște cu bine.
Akif o șantajează apoi pe Gonul pentru bani fiindcă a văzut-o în zona prăpastiei și și-a dat seama că știa că Șengul a căzut.

Doruk o întreabă pe Asiye de ce s-a certat cu mama lui și își cere scuze că a acuzat-o fără să o asculte. Asiye îi povestește că Nebahat a recunoscut că a vorbit cu patronul ei să o concedieze și că l-a concediat și pe Omer.
Doruk nu știe pe cine să creadă. Nebahat propune să meargă împreună la croitorie să îl întrebe pe patronul ei dacă este adevărat ce a spus Asiye.
Desigur s-a înțeles cu omul să mintă că nu s-au văzut niciodată și să spună că a concediat-o pe Asiye deoarece afacerea nu merge bine.
Nebahat îl roagă să o angajeze din nou pe Asiye și dă comandă de uniforme pentru personalul de la club ca să îi ajute afacerea. Ba mai mult, îi spune că va plăti ea salariul lui Asiye.
Așa îl convinge pe Doruk că nu a avut nici o legătură cu concedierea ei și că o ajută chiar dacă a calomniat-o.
Patronul croitoriei o sună pe Asiye și îi spune să se întoarcă dar bineînțeles că ea refuză. Doruk crede că Asiye se încăpățânează să mintă că Nebahat a concediat-o.
Nebahat adâncește neînțelegerile dintre ei organizând o ieșire la cinema cu Doruk, Yasemin și Șeval.

Ahmet îl reangajează pe Omer iar Nebahat nu se poate opune fiindcă și ea l-a reangajat pe Akif fără acordul lui.
Sarp și Seval vor să îl facă pe Omer să cadă în ochii lui Ahmet.
Sarp îi întinde o cursă și minte că a furat bani de la restaurant dar Tolga vede totul și dezvăluie că Omer este nevinovat.

Tarhan găsește casa unde locuiesc Tolga și sora lui.
Leyla nu este acasă când sosește el.
Tarhan este înarmat și vrea să îi întoarcă acasă cu orice preț. Ogulcan îl lovește în spate și așa câștigă timp pentru a fugi cu Tolga. Tarhan fuge după ei și este accidentat de către Gonul care se întâmplă să treacă pe acolo.

Ogulcan îi dăruiește lui Afra un telefon pe care îl găsește prin lucrurile lui Șengul.
Afra nu îl folosește și i-l împrumută lui Leyla pentru că și ea are nevoie de telefon.
Leyla se uită prin el și găsește filmarea făcută de cuplul care a filmat accidentul lui Kadir. Mai devreme a văzut o fotografie cu Kadir acasă la Asiye și a aflat povestea lui iar acum îl recunoaște pe el și pe Susen.

În varianta originală a serialului, acesta este episodul 72.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.