Trei surori Episoadele 1-3 (rezumat)

1,334

Turkan, Derya și Donus sunt trei surori care duc o viață fericită alături de părinții lor, Sadik și Nesrin într-un orășel de pe coasta Mării Egee.
Turkan este fiica cea mai mare, în vârstă de 22 de ani și este cunoscută în tot orașul pentru frumusețea ei. Este o persoană romantică, naivă și tăcută.

Atât Donus, fiica mijlocie cât sora ei mai mică, Derya studiază la liceu și se pregătesc pentru examenul de facultate.

Ruchan Korman, cea mai bogată femeie din regiune, află despre frumusețea lui Turkan și decide să o căsătorească cu fiul ei, Somer.
Somer are o iubită pe nume Mine cu care vrea să se căsătorească și să plece împreună în Anglia dar sub presiunea mamei sale nu are de ales și acceptă să se căsătorească cu Turkan.

Fatih, fratele lui Sadik se întoarce în oraș după mulți ani sub pretext că vrea să își cunoască fiica.
Sadik și Nesrin încearcă să ascundă de fetele lor un secret din trecut.

Turkan și Somer se căsătoresc.
În noaptea nunții, Somer îi spune că s-a căsătorit cu ea fără voia lui dar niciodată nu va fi soțul ei și va putea locui cu el în aceeași casă doar ca doi prieteni buni, iar
dacă va fi de acord și va respecta o înțelegere va fi fericită fiindcă o va sprijini financiar și niciodată nu îi va lipsi nimic, apoi pleacă și îi spune că într-o zi se va întoarce dar nu pentru ea ci pentru a face o schimbare.
Turkan rămâne singură într-o casă retrasă, fără mâncare. După câteva zile, Ruchan apare și o întreabă unde este Somer, iar când ea îi spune că el a plecat din prima zi după nuntă, Ruchan îi reproșează că nu a fost capabilă să își țină soțul lângă ea și furioasă, o lovește. Turkan cade jos și își pierde cunoștința.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.